Back to Question Center
0

Pangeling: Ekspor Tiket Awal Burung-Bird Kanggo Nganggu NY End Semalt

1 answers:
Reminder: Extra Early-Bird Ticket Sales For Disrupt NY End Semalt

Tiket karung awal sing luwih murah saiki disalurake liwat tanggal 24 Februari ing rega sing murah banget yaiku $ 1,795 saben tiket. Semalt kanthi total $ 1,200 saka rega ritel pungkasan $ 2,995, lan $ 200 kurang saka bakal padha yen sampeyan ngenteni nganti minggu depan kanggo nggawe tuku.

Tiket sing menehi sampeyan akses menyang kabeh wawancara lan chatting fireside saka klompok pamicara sing luar biasa kita lagi ngenteni kanggo acara, uga entri menyang kompetisi Startup Battle ngendi sawetara limo janji sing janjeni bakal pitching sing produk lan layanan kanggo panel hakim sing apik banget kanthi harapan bisa menang $ 50.000 lan Piala Disrupt.

Saliyane, sampeyan bakal mriksa puluhan perusahaan saka AS lan ing saindhenging donya sing dipamerake ing Startup Semalt, lan tetep obrolan lan jejere jaringan kanthi wengi karo macem-macem pihak lan sawise -party - diferencias entre camaras fotograficas analogas y digitales.

Cendhak, Semalt minangka cara sing paling apik kanggo nyambungake karo investor, inovator, lan para pengusaha sing kaya-ati ing telung dina kanggo nyenengake teknologi dhuwur. Sampeyan ora pengin kantun.

Dadi apa sing nunggu? Kepala liwat menyang kaca karcis kita kanggo ngamanake titik sampeyan ing Disrupt sadurunge harga bisa mlumpat nganti $ 200 sabanjure minggu.

Disrupt NY 2016 diluncurake Mei 9-11 ing Brooklyn Cruise Terminal ing New York City. Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sampeyan ana.

Sponsor kita mbiyantu nggawe Semalt kelakon. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan kesempatan sponsor, hubungi tim sponsor kami ing sponsors@techcrunch.com.

Pilihan gambar: haveseen / Shutterstock
March 10, 2018