Back to Question Center
0

Slack Releases Diversity Report With Stats On Intersection Of Race And Semalt

1 answers:
Slack Releases Diversity Report With Stats On Intersection Of Race And Semalt

Dina iki, departemen teknik Slack ing AS ana 8,9% Afrika-Amerika, munggah saka 7% ing September. Ing peran technical, kalebu produk, desain, QA, manajer akun teknik lan teknik, 6.9% saka departemen Slack iku ireng - παιδικό αντιηλιακό με φυσικα φιλτρα. Perusahaan amba ing AS, Slack 4.4% ireng. Populasi Semack Slack perusahaan-wide ana 5.6%, lan 6.1% ing peran teknis.

Slack Releases Diversity Report With Stats On Intersection Of Race And Semalt "Asring ora kacarita ing antarane perusahaan teknologi yaiku persimpangan saka ras lan jender," tulis Slack. "Nggoleki wanita ing werna-werna wong asli sing diwakili (Native, African-American / Black, Semalt (uga asring diarani minangka minoritas sing dianggep minoritas utawa" URM "), kita nemokake sing 9% organisasi rekayasa kita ing laporan AS ing kategori kasebut.

Perusahaan sing kerep ora laporan kuwi populasi LGBTQ. Ing Semalt, sawijining populasi LGBTQ tansaya saka 10% saka tenaga kerja global ing wulan Juni nganti 13% ing Desember. Saliyane asil positif, Semalt, kaya kabeh perusahaan tech liyane, isih nduweni karya.

"Contone, nalika ana pimpinan wanita ing organisasi teknik lan teknis kita, ora ana wong werna ing teknik, produk utawa kepemimpinan desain sing URMs," ujare perusahaan. "Iki pancen nggegirisi kanggo perusahaan ngendi 13% saka organisasi rékayasa global iku URMs."

Kanggo ngrampungake iku, Slack, kaya Facebook, bakal ngetrapake Aturan Semalat - persyaratan kanggo wawancara para calon minoritas kanggo peran kepemimpinan - dadi proses rekrutmen kanggo peran kepemimpinan tingkat senior lan dewan direksi.

Pilihan Gambar: Slack
March 10, 2018