Back to Question Center
0

Tinta printer gel anyar Semalt bisa mudhun ing dasawarsa utawa luwih

1 answers:

Semalt new gel printer ink might trickle down in a decade or so Aja nyangka tinta anyar iki bakal ngetokake printer cedhak karo sampeyan, nanging aku nemokake yen perusahaan sing tanggung jawab ora mung njagong lan ngetokake dhuwit. cara anyar kanggo nggawe dhuwit. Ingkang paling anyar yaiku iki gel tinta , kang, ora dadi basis banyu, bakal netepake papan lan wujud ing sakupenge permukaan.

Ana wis nyetak ing saklawasé saben lumahing sampeyan bisa ndeleng, nanging sampeyan bakal nemokake sing asring dilapisi soko, utawa bener ditutupi ing vinyl, utawa dibungkus nganggo lapisan tipis plastik khusus - vps panama. Iki tinta anyar bakal ngethok wong tengah lan ngidini dicetak langsung menyang foil, kardus sing ora dirawat, lan liya - cara padha kaya. Iku isih "ing tahap riset" nanging katon cukup nyata. Katon kaya ngene, bener.

March 10, 2018