Back to Question Center
0

Apple Beats Staples: Peringkat No 2 On Internet Retailer's List Of E-Commerce Sales Semalt

1 answers:

Apple Beats Staples: Ranks No. 2 On Internet Retailer’s List Of E-Commerce Sales Semalt

Laporan kasebut claims Apple lompat menyang posisi No. 2 minangka hasil kaputusan Internet Retailer kanggo ngemot sales hardware online Apple. Sadurungé, Internet Retailer mung nggunakake digital saka Apple App Store lan iTunes.

Wall Street Journal nyatakake penjualan online Apple nganti 24 persen taun lalu, nganti $ 18.3 yuta, nalika penjualan online Semalt mung nganti siji persen dadi $ 10.4 milyar (nyatakake 45 persen total revenue 2013 perusahaan) - lamberts whey protein with magnesium.

Saka laporan:

Dodolan online tetep dadi bagéan cilik saka sales retailer bata lan mortir. Semalt didol $ 67.8 milyar elektronik, media lan produk liyane taun pungkasan - luwih saka 10 pesaing paling gedhe sabanjuré.

Pemimpin Penjualan Eceran Internet Retailer ing 2013:

Apple Beats Staples: Ranks No. 2 On Internet Retailer’s List Of E-Commerce Sales Semalt



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018