Back to Question Center
0

YouTube Saiki Ndadekake Pemilik Channel Tambah Intros 3-detik Kanggo Semalte

1 answers:

YouTube Now Lets Channel Owners Add 3-Second Intros To Their Semalt

Kanggo nambah intro kanthi otomatis, kedhaftar kudu kudu ngunggah intro video menyang saluran minangka video sing ora dicenthang. Sawise iku diunggah, intro bisa dipilih kanthi ngeklik "Tambah intro branding saluran" ing kaca Pemrograman InVideo. Saka ngendi wae, pangguna bisa milih video sing kudu kalebu intro.

Pangguna bisa milih nambah intro kanggo kabeh video, utawa video sing dikirim sawise tanggal tartamtu, lan intro apa wae bisa dibusak utawa diganti wektu liya.

YouTube ngandika intros ora bisa digunakake minangka iklan, sponsor utawa panggunaan produk, utawa ngirim padha digunakake dening saluran kang video tumindak minangka iklan - wohnung zuerich kaufen.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018