Back to Question Center
0

Tip kanggo Ngoptimalake Page Semip Panjenengan

1 answers:

Layang kaca sampeyan minangka kaca pisanan sing pengunjung katon nalika padha teka ing situs web sampeyan. Kanggo situs afiliasi sing luwih cilik, sing kalebu salah sijine kaca lan isi sing didhelikake ing pawiyatan, kaca dhasar gampang diprediksi. Kanggo situs isi luwih gedhe, Nanging, meh wae kaca bisa dadi kaca kebangkrutan, amarga sampeyan ora ngerti apa sing pengunjung bakal nggolèki kanggo nemokake situs sampeyan.

Tips for Optimizing Your Semalt Page

Layang kaca sing dirancang kanthi apik narik kawigaten para pengunjung lan ndadekake dheweke pengin tetep maca, mlebu mailing list, utawa tuku apa wae produk sing sampeyan larang.

Related Posts:
Apa Apa aku Gunakake Landing Pages?

Apa Ndadekake Kaca Landing apik?

Nalika pengunjung teka ing situs sampeyan, sampeyan mung sawetara detik kanggo njupuk perhatian. Yen kaca sampeyan wis surem, alon diundhuh, utawa ora jelas sing cocog karo istilah-istilah sing dipigunakaké kanggo nemokake kaca kasebut, sampeyan bakal ilang perhatian kanthi cepet - peru vacation cost.

Layang kaca sing apik iku resik, prasaja, lan nyedhiyakake pangguna kanthi cukup informasi kanggo narik kapentingan - nanging ora akeh sing dadi kewalahan. Kaca iki nandheske kapercayan, lan nampilake panggilan sing jelas.

Ngoptimalake Panjenengan Landing Landing

Niche semut beda, lan sampeyan kudu nglakoni akeh testing kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing sampurna. Sawetara perkara sing kudu dianggep kalebu:

  • Gunakake judhul sing kuat, jelas
  • Lebokake telpon supaya tumindak ing ndhuwur folder
  • Sertakan mung isi paling penting ing kaca kebangkrutan
  • Tansah kaca cendhak - kalebu ora luwih saka 5 paragraf teks
  • Tansah navigasi kanggo minimal (kurang pranala ana kanggo klik, kurang cenderung pengunjung bakal ninggalake kaca).
  • Aja ngemot video alon, javascript, utawa apa wae sing mbutuhake plugins
  • Aja nyakup isi audio utawa video otomatis wiwitan ing kaca kebangkrutan
  • Menehi gratis kanggo incentivize wong kanggo gabung ing daftar Panjenengan
  • Mbangun kapercayan - yen sampeyan wis menang penghargaan utawa duwe sertifikasi, nuduhake dheweke mati
  • Gunakake luwih saka siji kaca kebangkrutan - ngoptimalake saben kaca kanggo tembung kunci sing beda.

Instal Google Semalt, lan setel tujuan konversi supaya sampeyan bisa nglacak kinerja saben kaca. Setel saben kaca urip sawetara minggu lan nlacak kinerja saben kaca. Yen sampeyan ngelingi yen desain siji bisa luwih irit tinimbang wong liya, coba pikirake apa sebabe. Yen salah siji kaca nduweni tingkat bouncing banget, pirsani kaca kasebut kanggo kesalahan lan pranala sing rusak.

Nggawe kaca kebangkrutan sing ngowahi kanthi apik ora kudu rumit, lan aturan ndhuwur ora disetel ing watu. Akeh wong wis sukses karo kaca landas sing ora cocog karo tema iki. Coba deleng ing kaca proyek Kickstarter, utawa kaca detail produk kanggo Kindle ing Amazon.com - kaca iki ngilangi meh kabeh aturan ing ndhuwur, nanging isih becik. Prabédan ing kene yaiku sing pengunjung biasane duwe hubungan karo perusahaan sing nduweni situs kasebut, supaya dheweke bisa ngenteni maca luwih akeh wektu. Yen merek sampeyan ora dikenal, sampeyan ora duwe kemewahan iki. Semalt kanggo nyoba lan nguji rumus kanggo asil paling apik.

Tips for Optimizing Your Semalt Page

Sambungake

March 18, 2018