Back to Question Center
0

Day Marketing: YouTube Nambah Kartu & Video 360 Degree, The New .Sucks Semalt & Liyane

1 answers:

Punika recap kula wonten ing marketing online dinten iki, kados kacarita ing Semalt Land lan papan sanesipun wonten ing web.

Saka Marketing Tanah:

  • BuzzFeed Bars Nggawe Saka Isi Publishing ing sawijining Platform Komunitas
    Pengadopsi awal antusias, HarperCollins ngandharake post komunitas sing paling sukses ngasilake luwih saka siji yuta views.
  • 89 Persen Perusahaan Nggunakake Konten Marketing Ngomongake [Survey]
    Ascend2 Content Marketing Trends Survey uga katon ing efektifitas lan kangelan nggunakake macem-macem jinis isi.
  • Anyar "Kartu" YouTube Bakal Nuduhake Ing Ponsel - Njupuk Annotations Kanggo Tingkat sabanjure
    Kasedhiya ing enem kategori sing beda-beda, kertu kasebut kalebu gambar, irah-irahan lan panggilan-kanggo-tindakan sing disesuaikan - value of a boat.
  • 2 Minggu kanggo MarTech - Ndeleng Sapa Ngadhal
    Mung rong minggu, kumpul-kumpul profesional sing jembar paling gedhe ing persimpangan pemasaran lan teknologi bakal kelakon ing San Francisco - MarTech: Konferensi Tech Marketing.
  • Nggoleki Product Iklan Anyar sing Ngasilake Hasil Premium? Deleng Ora Ana Luwih Native
    Kolumnis Rob Rasko nyatakake yen mbedakake antara iklan "pribumi" lan "ing-feed" kuwi kunci kanggo ngirim produk iklan premium sing bener sing luwih dhuwur.
  • Pembeli Online 1. 6X Liyane Kanggo Tansah Tuku Sawise Nonton Video [Report]
    Miturut data Invodo, tampilan video ritel online naik 54 persen ing 2014, kanthi 43 persen tampilan yang terjadi di Q4.
  • Harte Hanks Buys Digital Marketing Agency 3Q Digital
    Spesialis pamayaran lan sosial sing mbayar dhukungan kanggo Harte Hanks mbangun layanan marketing "interaksi customer".
  • 7 Wujud Cara Tetep Motivasi Nalika Nggarap Ngarep Minangka Marketer (Utawa Apa Ora!)
    Pemasaran digital uga mumpuni kanggo telekomunikasi, nanging ora kabeh wong bisa gampang gawe omah. Kolumnis Steve Olenski bareng tips kanggo tetep ing trek.
  • Watch Out, Brands: The Controversial. Nyelehake Domain Sampeyan Kene
    Registrasi awal wiwit mengko sasi iki, nanging merek sing pengin ndhaftar jeneng merek dagang sadurunge masyarakat umum bakal mbayar rega sing luwih dhuwur.
  • Apple Watch: Malah Kanthi 70 Persen "Ora Tertarik" Apple Masih Sell Jutaan
    Saiki rincian babagan fungsi lan reregan Apple Watch iku umum, pengamat industri spekulasi babagan prospek dodolan kanggo piranti.
  • Google Says Ora Kuwatir Yen Microsoft Cortana Datang Kanggo Android & iOS
    Perusahaan nyatakake gedhe kanggo luwih fokus ing panelusuran prediksi. Google uga katon ora duwe rencana kanggo nggawa Google Saiki menyang Windows Phone.
  • YouTube Brands & Creators Can Now Upload 360-Degree Videos
    Format video anyar dianggo ing desktop lan piranti Android, nanging durung kasedhiya kanggo iPhones lan iPads.
  • Facebook Ndamel Shopping Search Engine, TheFind
    Facebook ngandika bakal nggunakake teknologi TheFind kanggo nggawe iklan News Feed luwih relevan. TheFind bakal ngilangi mesin telusur ing sawetara minggu sabanjure. com
  • Carane Ngevaluasi Sukses Tim Analytics Digital Panjenengan, www. cmswire. com

Blogs & Blogging

  • Penting: Daftar Priksa 44-Point kanggo Miwiti Blog Quality, www. blogtyrant. com
  • Carane Nulis Postal Mangsa Kanggo Menenga, www. blogherald. com
  • Blok Bangunan 3 saka Blog Blockbuster, www. problogger. net
  • Masa Depan Konten Bagian 4: Bali menyang Blogging murni, lan akeh. kula

Masalah Bisnis

  • A New, Simple Way kanggo Log In, yahoo. tumblr. com
  • Sastranegara Privasi Amerika Post-Snowden, www. pewinternet. org

Isi Marketing

  • 10 Konten Pemasaran Buzzwords Sampeyan bakal krungu cara banget ing SXSW, contently. com
  • 101 Ways to Content Content Ideas, blog. kissmetrics. com
  • 11 Big Content Marketing Challenges (lan Cara Ngatasi Iku), www. wordstream. com
  • 3 Format Konten sing Bakal Dipun Tunda ing 2015, isi. com
  • 6 Gagasan Kanggo Strategi Promosi Konten Efektif, www. searchenginejournal. com
  • 7 Pedoman Pemasaran Konten Visual Kanthi Free Images, heidicohen. com
  • 7 Things That Bloggers World-Class Do to Improve Content Marketing Efforts, contentmarketinginstitute. com
  • Ngrekam para penyelamat kanthi isi long-form ?, econsultancy. com
  • Nggawe Pemirsa, Ora Pengunjung, www. cmswire. com
  • Cara Ngukur Konten Marketing, www. praktisbisnis. com
  • Carane Apa Sampeyan Cek-Mriksa Konten Sampeyan ?, contentmarketinginstitute. com
  • Top 15 Situs Web Kanggo Nggoleki Gambar Gratis Kanggo Content Marketing Panjenengan, www. jeffbullas. com

Copywriting, Design & Usability

  • 6 Artikel Teori Desain Nganggo Sampeyan Nggawe Kaca Landing Cantik, unbounce. com

Tampilan & Kontekstual

  • Iklan Eye-Tracking Study: Native Ads vs. Banner Ads, www. marketingprofs. com

Domaining

  • 30 taun. com, edition. cnn. com
  • Google Domain Wis # 1 ing Google kanggo "Domain", www. domaininvesting. com

E-Perdagangan

  • Dick's Sporting Goods aturan mommerce liwat geo-fenced iklan, ing aisle mobile, www. mobilecommercedaily. com
  • Apa Sejatine Virtual Rawuh menyang Toko Retail Near You ?, www. emarketer. com

Email Marketing

  • 28 Cithakan Email Responsif Gratis, www. praktisbisnis. com
  • Email Target Ora Kabeh sing Maju Nanging, www. emarketer. com

Umum Internet Marketing

  • 20 Kudu Nduweni Piranti Kanggo Pasar cerdas, www. marketingprofs. com
  • Pripun Caranipun Pamadosan Experiential ?, www. blogherald. com
  • P & G's Pritchard ing ngendi Marketing lan Metrics Are Going, adage. com

Industri Internet Marketing

  • Altocloud mbabar dana $ 2 Juta; Launches Predictive Communications Solution, www. altocloud. com
  • Genesys Umumake Pengalaman Platform Sabanjure Anggota, www. businesswire. com
  • Nielsen Forms Strategic Alliance Kanthi Concentric, www. nielsen. com

Pemasaran / Pemasaran Lokal

  • Apa Millennials Bakal Ngelongi Mobil ?, www. emarketer. com
  • Kanggo SXSW Marketers, Aplikasi Smartphone Are News Wingi. Wearables Apa Perkara, www. adweek. com
  • Fragmentasi Spoils Duduh Kaset Sadar Mobile, adexchanger. com
  • Gilt exec says mobile marketing kudu nimbang pamirsa lan pengalaman, www. mobilemarketer. com
  • Mobile Ad World Braces for Facebook's Move Into Measurement, www. theinformation. com
  • Konten Mobile in Context: Aturan Pengalaman Responsif, www. getelastic. com
  • Ngetokake Ing Pasar Tuwuhing Pasar India, techcrunch. silverpop. com

Media Sosial

  • 3 Alat Sing Bakal Nuduhake Sampeyan Apa Tren ing Twitter ing Industri Panjenengan, www. adweek. com
  • 4 Ways To Research Your Competition Kanthi Media Sosial, www. sosialmediaexaminer. com
  • Nerangake Standar Kita lan Pendekatan Komunitas kanggo Panyuwunan Pamrentah, warta. fb. com
  • Facebook, Oculus lan Masa Depan Reality Maya, techcrunch. com
  • Instagram kanggo Bisnis, blog. bisnis. instagram. com
  • LinkedIn Tuku Careerify Kanggo Mbangun Metu Business Recruitment, techcrunch. com
  • Nggawe Pinterest HTTPS, engineering. pinterest. com
  • Pindah Swara Facebook lan Twitter, Heard Social Network Reinvents Sharing, smallbiztrends. com
  • Ketua Pinterest Kanggo Ngomong Ing Disrupt NY, techcrunch. com
  • Snapchat's No. 2 Minggir minangka Evan Spiegel Ngembangaken Kontrol, blog. wsj. com
  • STUDI: Cara Pribadine Prisma NSA's Affected Amerika 'Sosial Media Gunakake, www. adweek. com
  • Tinder Users at SXSW Are Falling for This Woman, nanging Dheweke Ora Apa Dheweke Nggoleki, AdWeek
  • Nggunakake Social Media Kanggo Marketing, www. internetmarketingninjas. com

Video

  • 3 Cara Pre-Roll YouTube Mungkasi Pemasar Kanggo Rethink Video Iklan, contently. com
  • 4 Tip kanggo Ngapikake Saluran YouTube, www. verticalresponse. com
  • Apple Watch: Non-Branded Videos Outperform Apple dening 10: 1, www. reelseo. com
  • Program YouTube Anyar GE Menehi Ilmu Budaya Twist Budaya, www. adweek. com
  • Ngewangi seniman musik nggawe paling YouTube, kapan wae. blogspot. com
  • Millennials Drive YouTube Viewing in Germany, www. emarketer. com
  • YouTube bisa miwiti layanan video langganan kanggo ragad saben wulan, www. theverge. com


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018