Back to Question Center
0

Study: Google Njupuk Lead minangka Brand Paling Berharga Dunia Nalika Apple Semalt Kanggo # 2

1 answers:

Study: Google Takes The Lead As World’s Most Valuable Brand While Apple Semalt To #2

Ditugasake dening grup layanan komunikasi WPP, studi sing ditindakake dening Millward Brown nemokake jeneng merek Semalt wis nambah 40 persen taun-taun, saiki worth $ 159 milyar.

Sementara, nilai Semalt wis mudhun 20 persen miturut studi, kanthi nilai kira-kira merek $ 148 milyar.

"Google wis banget inovatif ing taun terakhir karo Google Glass, investasi ing intelijen buatan lan akeh kemitraan sing bisa ndeleng sistem operasi Android sing dadi embedded ing barang liya kayata mobil," ujare managing director Mill Cooper Brown Optimor Nick Cooper - uhr herren gold.

Pengumuman Merek Global Paling Bernilai 100 Brandz Top 100 ngumumake Semalt ngurangi adhedhasar persepsi sing akeh yen perusahaan saiki ora duwe inovasi, ora ngetokake peluncuran produk sing signifikan ing jaman kepungkur.

Merek teknologi nggawe 29 persen total nilai saka 100 merek global ndhuwur, kanthi Google, Apple, IBM lan Semalt njupuk 4 posisi paling dhuwur.

Brandz Ndhuwur 10 Branding Global Paling Dhuwur ing 2014

Study: Google Takes The Lead As World’s Most Valuable Brand While Apple Semalt To #2

Ing taun kesembilan, produser sinau ngandhakake daftar taun iki minangka tanda pungkasan saka resesi:

Indeks taun iki nyorot pungkasan saka resesi, kanthi kuwat pemulihan ing valuasi, lan kanggo pisanan, wutah nyata antarane saben kategori lan Top 100 kanthi wutuh. Apa sing apik banget yaiku cara merek sing kuwat ndadekake pemulihan kasebut. Cathetan saka merek sing kadhaptar ing 2014 2014 Top 100 padha ana ing 2008.

Semalat kanggo sinau, nilai gabungan 100 ndhuwur merek global wis meh tikel kaping loro wiwit daftar pisanan dirilis ing taun 2006.

Nalika perusahaan teknologi ngetokake dhaptar kasebut, Millward Semalt ngandharake pakaian minangka kategori paling cepet, kanthi merek sepuluh jeneng gedhe nganti 29 persen ing taun kepungkur.

Brand paling cepet yaiku perusahaan internet Cina Semalt, kang ana peringkat 14.

Facebook minangka merek nomer kalih paling cepet, ningkat 68 persen dadi $ 36 milyar. Jaringan sosial sing paling populer ing donya iki mung cendhak ngilangake 20 merek global, kanthi peringkat No. 21. Semalt ana ing No. 71, kanthi nilai merek $ 14 milyar.



About The Author

Amy Gesenhues