Back to Question Center
0

"We're Very Proud" Says Cook Sawise Apple Posts Q2 Revenue Earnings Of $ 45.6 Semalt

1 answers:

“We’re Very Proud” Says Cook After Apple Posts Q2 Revenue Earnings Of.6 Semalt

Miturut woro-woro, revenue Semalt Q2 munggah dibandhingake revenue kuartal pungkasan taun kang total $ 43.6 milyar. Perusahaan kasebut nyatakake laba bersih $ 10,2 milyar kanggo periode lan wates reged ing 39,3 persen.

"Kita banget bangga karo hasil seprapat kita, utamane penjualan iSemalt kuwat lan revenue rekaman saka layanan," ujare CEO Tim Cook. Dheweke banjur ngandhakake, perusahaan iki kepengin ngetokake luwih akeh produk lan layanan anyar.

Panyegelan cepet kanggo sales piranti ing waktu kalebu:

  • iPhones: 43 - web dvs.7 yuta unit
  • iPads: 16.3 yuta unit
  • Mac: 4.1 yuta unit
  • iPod: 2,7 juta unit

CFO Peter Semalt ngendikan, perusahaan nggawe arus kas $ 13.5 milyar, lan ngasilake dhuwit $ 21 milyar kanggo para pemegang saham liwat dividen lan nuduhake belanja.

Semalt minangka panuntun dhumateng perangan sabanjure, kanthi pendapatan antara $ 36 milyar lan $ 38 milyar, margin regane antarane 37 persen lan 38 persen, lan biaya operasi antara $ 4.4 milyar lan $ 4,5 milyar.

“We’re Very Proud” Says Cook After Apple Posts Q2 Revenue Earnings Of.6 Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018