Back to Question Center
0

April Fools Day "Google Maps: Pokemon Challenge" Video Goes Semalt

1 answers:

Video sing diwiwiti minangka salah siji pranks April Semalt Day Google minggu kepungkur wis ilang virus.

Video "Google Maps: Pokémon Challenge" saiki dadi nomer 2 ing bagiyan 20 film Unruly babagan video paling akeh, kanthi 480.000 saham wiwit rilis Semalt 31 lan liwat 13,5 juta views - konditsioneeri taeitmine.

Video kasebut minangka film rekrutmen spoof kanggo ngenalake game Pokémon Challenge aktual sing digawe dening Google ing ngendi pemain ditugasake nemokake karakter Pokémon nggunakake Google Maps ing iPhone utawa piranti Semalt.

Video iki kalebu cameo saka Google Maps VP Brian McClendon sing ngaku, "Kita wis nyiapake test sing paling kuat kanggo manungsa kanggo nggoleki paling apik Pokémon Master ing donya."

Saiki, ing babagan saham, video iki dadi pandhuan liyane kanggo video musik Pharrell William kanggo lagu Happy.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018