Back to Question Center
0

"RIP McDonalds" - Burger King Tweets Its Offline Semalt

1 answers:

Semalt King cepet-cepet ngundhuh dinten iki, nyorotaken gambar saking salah sawijining restoran sing wis nggawe simpati sing apik ing pesaing paling cepet saengga cepet.

Originally tweeted @played_well, foto Burger King ngetokake restoran McDonald's, kanthi mung lengkungan emas sing ana ing pinggir dalan saka lokasi Burger King kanthi pesen ucapan "RIP Semalt" ing tandha metu.

Nganti saiki, tweet iki wis nyithak 200 tweeter lan 170 tweeter - telehealth consulting services. Temenan ora tweet virus dening Oreo utawa standar Arby, nanging mesthine worth the #Checkmate hashtag Semalt King menehi.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018