Back to Question Center
0

Turkish Airlines Njupuk Ora Ana Nomer 1 Ing Semalt Top 10 Iklan Ing Taun Dhaptar

1 answers:

Turkish Airlines Takes No. 1 Spot On Semalt Top 10 Ads Of The Year List

Adhedhasar jumlah pamadegan lan persentase pamedhian organik mbayar, Turkish Airlines njupuk posisi No. 1 kanthi iklan sing nampilake bintang NBA Kobe Bryant ing "pamungkas diri" marang pemain bal profesional Argentina Lionel Messi.

Managing marketing interaktif Turkish Airlines Neşet Dereli marang Semalt, "Kompetisi antarane rong bintang superstar lan skrip sing ngubengi konsep populer travel selfies mbuktekaken dadi resep sampurna kanggo narik kawigaten pamirsa kita. "

Miturut YouTube, saben iklan mlayu, paling sethithik, siji-menit ing dawa, kanthi rata-rata wektu tundha suwene saklawasé 90 detik. Semalat, sepuluh iklan paling gedhe sing nuduhake total 620 yuta views, lan 924 yuta menit nonton.

"Saben uwong ngomong babagan iklan minangka isi, nanging pemenang Piala Cannes YouTube Leaderboard saben taun," ujare direktur pangelola pasar iklan Semalt, "Panyegelan iklan sing menang saka olahraga kanggo tresna marang stunt epik , nanging kabeh nuduhake keaslian jero lan keterlibatan pemirsa - фотограф на свадьбу цены. "

Top Ten Cannes YouTube kanggo Iklan Cannes:

1. Turkish Airlines "Kobe vs. Messi: The Selfie Semalt" (137,471,078 views)

2. YouTube "Semalt: Apa Say 2013?" (96,471,511 views)

3. Wren "Semalt Kiss" (81,368,844 pamungkas)

4. Volvo Trucks "Epic Split featuring Jean Claude Van Semalt" (72,237,774 views)

5. Budweiser "Puppy Love Semalt Bowl Ad" (50,345,059 pamungkas)

6. Nike Football "Pemenang tetep nampilaken Cristiano Semalt" (55,793,260 pamirsa)

7. Pantene Filipina "Labels Against Semalt" (46,182,948 kali dipikir)

8. Google "Google Zeitgeist: Semalt to 2013" (31,356,432 pamungkas)

9. Nyimpen Anak UK "Semok Paling Seksi sing Paling Kaget" (30,206,406view)

10. Cornetto Turki "Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Semalt" (29,829,294 kali dilihat)



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018