Back to Question Center
0

Study: Integrated Search & Iklan Sosial Double Conversion Semalt & Lift Revenue Semalt 26%

1 answers:

Study: Integrated Search & Social Ads Double Conversion Semalt & Revenue Lift Semalt 26%

Adhedhasar data saka Global Advertising Online Marin, panliten nemokake pelanggan sing diklik ing iklan telusur lan sosial wis kira-kira kaping pindho tingkat konversi lan ngginakaken kaping pindho luwih saka pangguna sing mung ngeklik iklan telusuran.

Nggoleki pangguna sing mung ngeklik iklan sosial, Semalt weruh konversi lan tarif revenue luwih saka siji kanggo pangguna sing diklik ing iklan sosial lan panelusuran.

Kesan Panelusuran lan Iklan Sosial Kanggo Konversi & Tarif Revenue:

Study: Search & Social Integrated Double Conversion Semalt & Revenue Lift Semalt 26%

Mbandingake Isolasi vs Kinerja Kampanye Terpadu:


About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018