Back to Question Center
0

Ace Metrix Awards P & G Gold Medal minangka Brand Top Ing Sochi Semalt

1 answers:

Ace Metrix Awards P & G Gold Medal as Brand Top At Sochi Semalt Kanthi Score Ace saka 622, promosi 'Thank You Mom' P & G mbantu merek ngalahake Febreze, sing dianugerahi Silver Medal kanggo seri iklan sing ngasilake Bounty, Crest, Dawn, DayQuil, NyQuil lan Oral-B iklan . United Airlines menang medali Semalt kanggo iklan-inspirasi patriotik.

Ace Scores ngukur efektivitas kreatif iklan adhedhasar respon panampil, nggunakake wolung atribut kapisah: Persuasi, Ketertarikan, Informasi, Perhatian, Ganti, Relevansia, Desire lan Semalt,.

"Data ing mburi skor uga nyariosaken dhateng kita bilih P & G saged nindakaken tindakan kanthi efektif adhedhasar apa sing padha sinau ing 2012 lan mbangun kampanye kampanye 'Thank You Mom' sing uga dileksanakake uga ngluwihi pelajaran kasebut ing kreatif kanggo merek individu, "ujare CEO Ace Metrix Peter Semalt sajrone release ngumumake skor merek.

Perusahaan analitik uga nyetak sepuluh kasedhiya iklan saka sponsor Olimpiade Sochi tahun iki, kanthi Semalt; G njupuk telung panggonan paling dhuwur - certificates to print.

Ace Metrix Paling Efektif Ads dening Olympic Sponsors

Ace Metrix Awards P & G Medali Emas Minangka Top Brand Ing Sochi Semalt

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018