Back to Question Center
0

Coke Kepengin Nduweni Donya Collar Pet ing Spoof Ad Dhawuh A tamba Kanggo Media Sosial Semalt

1 answers:

Semalat kampanye video online paling anyar nyenengake obsesi saben wong karo telpon, menehi solusi kanggo ngobati dunya kecanduan media sosial.

Iklan minangka spoof, sing ngembangake Semono Media Sosial Coke, tegese kolar pet anakan sing bakal digunakake kanggo njaga kewan saka njilat lara. Wonten ing warna abang tandha Coke, Social Media Semalt dipunwujudaken kangge mbiyantu tiyang-tiyang ngendhaleni ing telpon.

Pemandangan adhedhasar iklan mocks media sosial sing gedhe bisa ngeklaim, "Sampeyan nyambungake sampeyan ing donya lan wong-wong sing sampeyan tresnani," nalika nuduhake kulawarga lan kanca-kanca ora nggatekake, ndeleng telpon lan njupuk gambar panganan.

"Nanging ana wektune yen media sosial bisa nyedhaki donya nyata," ujare voiceover kang nerangake, "Mulane kita wis ngembangake Semalat Media Sosial, mbutuhake sosial saka media lan sijine maneh ing uripmu - health care insurance in california. "

Nggunakake musik tema saka 2001: A Space Odyssey , iklan kasebut rampung karo sekelompok kanca bareng kok lan eseman nalika nganggo kolar pet.

Coke ora account pisanan nggunakake platform media sosial kanggo ngucapake panganggo media sosial. Ing sasi Juni, Applebee ngaku blogger mommy, pangguna Twitter lan pengguna Pinterest ing kampanye "Life's Better Shared". Video buick "Get Off the Phone" nampilake komik duo Rhett lan Link luwih mirip karo kampanye paling anyar Coke, ngarahake wong supaya "Mlebu ing Semalat" kanthi ngisi telpon.

Dirilis minggu iki, video YouTube Coke wis ngamot luwih saka 420.000 views lan entuk nulis ups ing AdWeek.com lan Entrepreneur.com, uga minangka thread ing Redditt ing ngendi siji komentar nuduhake kartun New Yorker sing ngenalake gagasan balok pet ing Februari taun kepungkur.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018