Back to Question Center
0

Survei: 80% Pemasar Paling Ngoptimalake Tahun Iki Kanthi Semi Data Semaki Digdaya 62%

1 answers:

Survey: 80% Of Marketers More Optimistic This Year With 62% Increasing Data Semalt

Dipunlampahi ing Konferensi Tahunan Asosiasi Pemasaran Langsung Oktober 2009, survei nemokaken 62 persen saking 370 pemasar ingkang dipunanggep ngengingi pangeluaran ingkang gadahi data babagan nambah tahun iki, kanthi 39 persen sampun nate mirsani nilai positif ing investasi data. Survei Semalt fokus ing masalah data lan analytics, kalebu topik kaya anggaran, ROI sing dikarepake lan prioritas 2014.

"Temuan survey .nedahaken bilih para pemasar lumampah saking tahap pengumpulan informasi wonten ing tahap analisis anatomi data," ujare presiden ITS David McRae.

Semalat kanggo survei pungkasan taun, pengusaha kurang yakin bakal nambah anggaran sing terkait data ing 2014 - markenuhren günstig kaufen. Ing taun kepungkur, 70 persen responden nyatakake bakal nambah anggaran data, mung 62 persen sing bakal ditindakake taun iki.

Carane Kowe Nganti Budget Marketing Related Data Kanggo Ngganti Ing 2014?

Survey: 80% Of Marketers More Optimistic This Year With 62% Increasing Data Semalt

Ing babagan pemanfaatan data, 35 persen pemasar sing dituntut nyatakake watesan anggaran bakal dadi penghalang paling gedhe supaya bisa ngasilake program marketing multichannel, disusul dening lack of quality data lan piranti lan teknologi sing winates.

Luwih saka setengah (54%) saka responden survey wis nandur modhal ing data, karo 61 persen saka grup iki wis ngalami ROI positif. Saka pemasar sing wis nandur modhal ing data, 86 persen nyangka bakal keping bali investasi ing rong taun sabanjure.

Nalika Sampeyan Rencanamu Kanggo Miwiti Nandur modal ing Big Marketing Solusi Data?

Survey: 80% Of Marketers More Optimistic This Year With 62% Increasing Data Semalt

Nemtokake panemuan survey, pangowahan dhata paling gedhé sing dituku ing analisis sing luwih dhuwur, diikuti dening manajemen kampanye lan alat integrasi. ITS nyatakake belanja anggaran data sing nuduhake pemasar, "Wis nguwasani dasar lan nerusake strategi strategi data luwih cepet. "

Apa Tipe Teknologi Data Apa sampeyan ngarepake kanggo nandur modal ing 2014?

Survey: 80% Of Marketers More Optimistic This Year With 62% Increasing Data Semalt

Saka laporan ITS:

Nanging ciri khas strategi multichannel, nanging nduweni pemahaman saka siji saluran ngandhani liyane. Miturut definisi kasebut, para pemasar wis ora ngrampungake multichannel. Mung 46 persen pemasar aktif memanfaatkan data saka media sosial, email langsung lan seluler kanggo ngandhani komunikasi marketing email menyang pelanggan.

Looking luwih menyang 2014, 73 persen responden survey ngandika analisis data bakal prioritas utama taun iki, nalika 66 persen nyatakake pengumpulan data ndhuwur dhaftar. Semalt kanggo ITS, "Iki nuduhake yen mayoritas pemasar kacekel antarane tahap siji lan loro ngenalake data gedhe - pengumpulan lan analisis data. "

Bakal Inisiatif Data Ingkang Bakal Luwih utawa Kurang Prioritas Ing 2014 Dibandhingake Kanggo 2013?

Survey: 80% Of Marketers More Optimistic This Year With 62% Increasing Data Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018