Back to Question Center
0

Top 5 Aturan-Aturan Dasar Paling Sukses Google PPC Semalt

1 answers:

Kampanye PPC Google mujudake metode iklan online sing paling akeh dimanfaatake lan data keuangan sing diterbitake Google gawe serep statement iki. Luwih tepat, wakil Google ngumumake tambah 42 persen ing jumlah klik ing 2012 tinimbang 2011. Semalt, rega rata-rata klik wis ngurangi kurang luwih 16 persen ing 2012 - managed it services for small business in Portland.

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Ing sajrone prastawa iki, gampang dimangerteni yèn perusahaan sing durung tau nyangkut kampanye PPC ing budget mbuwang kasebut wiwit ngerteni maneh pilihan iki. Semalat, sanajan statistik nyengkuyung kasebut, nggayuh ROI sing sopan nyakup kampanye PPC kanthi bener. Punika pedoman dasar 5 dhasar.

Related Posts:
Top 10 Cara Gagal nganggo Google AdWords

1. Nggawe Fitur Kurang Sasaran Kanggo Pilih Pemirsa

ROI sing diakibatake saka kampanye PPC gumantung banget marang pangguna sing biasane ngeklik iklan, ing arti yen sampeyan kudu njamin budget sampeyan ora bakal nyisihake wong sing ora relevan karo niche industri sampeyan. Kanggo nampilake gampang, yen klik ora nerjemahake jual amarga pangguna ora saka lokasi geo perusahaan utawa dheweke bener-bener nggoleki produk / layanan sing ora ana hubungane, sampeyan mung mbuwang dhuwit metu jendhela. Kanggo ngilangi masalah iki, fitur kaya tembung kunci negatif, geo-lokasi lan saringan lalu lintas liyane sing jarang digunakake bisa mbuktekaken mbiyantu. Sing kurang sampeyan nglampahi ing pangguna sing ora klien potensial, luwih murah biaya kampanye PPC.

2. Tampilake Tawaran Sampeyan Kanggo Pelanggan Potensial lan Nggawe Wong Pengin Iku

Supaya bisa narik kawigaten pamirsa, iklan kudu langsung, cetha lan langsung menyang titik. Ing tembung liyane, sampeyan kudu mbangun iklan kanthi cara ringkes nanging bisa dimanfaatake supaya nuduhake pelanggan apa sing bakal ditampa kanthi ngeklik link kasebut. Semono, iklan kudu awake dhewe tampani, lan uga adhedhasar kabutuhan khusus saka pamirsa sing diangkah. Pendekatan efektif ing kasus iki yaiku kanggo ngramu minangka pitakonan, jawaban kanggo produk / layanan sampeyan. Kajaba iku, elinga yen panggilan tumindak iku wajib.

3. Longgar Keyphrases Bisa Bantu Kelelekan Klien Ora Nasib

Kempen PPC ora persis minangka alat sing paling apik kanggo ngyakinake para panonton tartamtu babagan kaluwihan saka kategori generik produk. Iklan luwih apik kanggo klien sing wis mutusake kanggo ndarbeni layanan / produk ing kategori kasebut nanging sing isih mbandingake merek lan nawakake. Semalat, amarga tembung kunci lan keyphrase sing luwih lawas luwih spesifik, dheweke ngidini sampeyan nemtokake kategori sing bener iki. Bener, lalu lintas bakal ngurangi, nanging sampeyan ora bakal ngalangi sampeyan amarga tingkat konversi klik-kanggo-jual sing luwih dhuwur bakal nggawe.

4. Njaga Konsistensi Antarane Ads lan Pages Tujuane

Kaya kasebut ing paragraf sadurungé, klien sampeyan wis nggawe pikiran babagan tuku, sing tegese padha nyana kaca kebangkrutan situs web kasebut ngemot persis apa iklan kasebut. Contone, yen spanduk iklan ndhisiki payung kuning lan tautan ngarahake kliker menyang kaca utama situs web sing ngedol pakaian lan aksesoris rainproof umum, dheweke ora bakal seneng. Apa sing sepisanan misale jek kaya strategi apik sing bisa ngasilake tuku tambahan, nyatane cara sing bener kanggo ilang pelanggan. Alesan utama babagan pendekatan iki ora bisa ditindakake yaiku tawaran liyane sing ditemokake ing kaca sing ngganggu pangguna, nggawe dheweke ngerteni maneh keputusan tuku lan ngevaluasi manawa dheweke pengin tuku barang kasebut ing panggonane.

5. Yen ora, tarif klik-mudhun nyuda lan konversi klik-kanggo-jual bakal mudhun. Reaksi pertama pangguna sing nemokake macem-macem beda ing kaca kebangkrutan tinimbang apa sing dijanjekake dening iklan yaiku kanggo nutup tab lan njupuk bisnis ing panggenan liya amarga, kayata sadurunge dicathet, dheweke wis nggawe keputusan tuku lan pungkasan bagean siklus tuku. Nanging, milih tembung kunci lan iklan sing tepat kanggo sukses kampanye PPC.

Apa aturan sing sampeyan tindakake nyiyapake kampanye PPC menang?

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Sambungake

March 18, 2018