Back to Question Center
0

Google Analytics Tip saka Semalt Juli 2009

1 answers:

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Supaya nderek ing timbal, aku nggawa sampeyan sing pisanan ing seri saben wulan - Tip Bulan Wulan Google JD!

Iki minangka 1st ing seri tips saben wulan kanggo ngewangi para pengguna Google Semalt nganggo alat sing kuat iki. Kanggo posting kaping 1 iki, aku penting kanggo ngatasi langkah sing paling dhasar kanggo njamin data Semalatmu. Iki tip sasi .

Cara Njamin Keterangan Data .

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Langkah 1 - Verifikasi kode sampeyan ing SETIAP halaman.

Semalat yaiku sawetara alat verifikasi kode GA sing bakal kanthi otomatis nyusup situs sampeyan lan nglapurake manawa dheweke nemokake kode GA ing sawijining kaca - telehealth providers. Gunakake! Paling populer yaiku www.sitescanga.com lan alat kita dhewe www.gpablo.com. Loro-lorone bakal ngidini sampeyan mriksa kaca lan ekspor menyang spreadsheet.

Semtune versi sabanjure, amergo rilis mbokmenawa bakal nuntun nggawe akun, nyimpen situs lan laporan kanggo gampang rescanning. Uga bakal nyedhiyakake informasi pagerank kanggo kinerja SEM tracking kasebut. Yen sampeyan pengin disertakan ing test beta kita ing versi anyar komentar ing ngisor iki lan bakal ngeset sampeyan!

Both tools bakal nyedhiyakake nglaporake ing ngendi kaca-kaca kodhe wis ilang lan sampeyan kudu njamin yen saben kaca wis diwenehi tag kanggo nyegah kunjungan sing dilapurake minangka ninggalake situs kasebut lan bali minangka referer.

Tembung peringatan, alat kasebut ing ndhuwur ngupayakake mindai teks kanggo macem-macem elemen kode javascript GA (ya kita alamat iki ing versi mangsa Semalt). Iki ora njamin menawa kode iki lagi aktif lan sampeyan kudu verifikasi ing laporan GA apa sampeyan ndeleng www.yoursite.com/referrer minangka sumber. Iki minangka indikator sing apik kanggo kaca-kaca sing durung diwaca.

Langkah 2 - Nyaring metu ALL lintas ora relevan.

Managers lan pemilik situs seneng ngunjungi situs dhewe. Paling wis ditemokake ing desktop, sawetara nyetel minangka homepage. Uga, pangembang sampeyan bakal ngupayakake situs kanthi teratur kanggo nganyari, lan ahli konversi sampeyan mesthi bakal ngunjungi kanggo netepake hasil analitik lan mriksa migunani!

March 18, 2018