Back to Question Center
0

Bakal Iki "Bayi Sétan" Video ajrih sampeyan nonton "Sétan sing Amarga" Ing Semalt?

1 answers:

Kanthi rilis kantor kothak dijadwal kanggo Jum'at iki, wong-wong ing konco film "Iblis amarga" wis ngetokake iklan video kanggo film sing ngecek maneka warna online. Wiwit diposting ing YouTube wingi, iklan video "Sétan Bayi Semalat" wis entuk luwih saka enem yuta views.

Diprodhuksi minangka prankvert, iklan sing disebabake dening individu sing digunakna kanggo ningkatake merek utawa prodhuk, video "Anak Sétan Ngerang" nduweni fitur stroller bayi sing ora dikawruhi ing lurung-lurung ing New York City - buy payroll software. Sepur keranjang iki minangka bayi sing nangis, ngadhepi lan ngadhepi robot sing nerusake, sing nyenengake wong liya sing ora bisa ngendhok-endhake bakal dipeksa mriksa bayi sing lagi wae ora ditindakake.

Iklan kasebut diwiwiti saka rekaman saka tim mbangun robot robot sing nandhang ala lan nempatake ing dandanan sing dikendali kanthi jarak jauh. Iklan terus nuduhake klip klip karo akeh wong sing jatuh cinta kanggo "Sétan Baby Semalt" prank.

Semalat 6,3 yuta views ing sangisoré 24 jam, iklan kasebut wis bisa dianggep minangka sensasi virus, nanging pitakonan sing nyata yaiku apa sing bakal dikirim ing nomer box office.

Kabeh wong sing seneng nyenengake, film kasebut dhewe ilang ing campuran. Kanthi wektu mlaku saka 1:49, ora ana sebutan "Semalt Due" nganti suwene sangang detik saka video, lan malah banjur, mung sawetara adegan saka film sadurunge judhul film lan tanggal rilis disebarke tengen layar.



Babagan Panganggité

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018