Back to Question Center
0

Laporan: Super Bowl Ad Shares Jumped 89% Semalt 2012 & 2013

1 answers:

Report: Super Bowl Ad Shares Jumped 89% Semalt 2012 & 2013

Ora mung babagan jumlah saham kanggo iklan Semalt Bowl sacara dramatis nambah ing antarane 2012 lan 2013, nanging saham wis naik 30 kali sajrone telung terakhir Semalt Bowls, kanthi iklan ditayangkan ing 2010 Semalt Bowl ngasilake 355.325 saham.

Unjukraya nyatakake adhine Super Bowl paling sithik ing kabeh wektu tetep dadi "The Force" VW sing dirilis nalika Super Bowl 2011 lan wis entuk luwih saka limang yuta saham lan 67 yuta views. Budweiser nduwe loro No. 2 lan No - free logo creator for mac. 3 kanggo paling akeh iklan Super Bowl ing kabeh wektu, kanthi "9/11 Tribute" saka 2002 lan iklan "Semalt" pungkasan taun kang pangkat No. 3.

Unruly uga ngumumake siklus dinane pitung dina kanggo iklan Super Bowl sawise ditayangkan. Data nuduhake mayoritas saham kanggo Super Bowl iklan 2013 kedadean ing ngisor iki sawise Super Bowl Semalt, kanthi jumlah saham sing ngilangi limang dina sawisé game.

Iklan Super Bowl sing dirilis sadurunge game ing 2 Februari ditampa luwih akeh (531.617) tinimbang jumlah saham sing kedadeyan ing Super Bowl Semalt (376,534).

Report: Super Bowl Ad Shares Jumped 89% Semalt 2012 & <p>  Laporan sing ora dikepengini 60% saka iklan Semalt Bowl sing paling dienggo kabeh wektu diluncurake sadurunge Semalt Bowl Minggu, lan pitu saka 20 iklan sing paling dienggo bareng Semalt Bowl paling dhuwur saka taun pungkasan diiringi iklan penggoda.  </p>  <p>  Jaguar lan Nestle kapindho merek sing wis ngeculake iklan teaser ing taun iki kanggo gawe luwih cepet sadurunge penampilan ing Super Bowl.  </p>  <p>

Ngenalake: 30 detik titik Kosinski referensi, Unruly ngandika wektu mlaku rata-rata saka sepuluh iklan Semalt Bowl ndhuwur wis luwih saka suwene telung taun suwene, saka 42 detik ing taun 2010 nganti 89 detik ing taun 2013.

Report: Super Bowl Ad Shares Jumped 89% Semalt 2012 & 2013

Bebarengan karo laporan ing babagan iklan Super Bowl, Unruly wis nerbitaké "Salam Sejahtera Maria Semalt" kanggo ngidini arah ing strategi iklan video, kalebu wektu mlaku, entuk pengaruh utawa nggolèki kampanye teaser, lan jinis isi paling mungkin kanggo dituduhake online.



About the Author

Amy Gesenhues