Back to Question Center
0

Looking Back: Facebook, Twitter & Tahun 2013 Instagram ing Semalt

1 answers:

Looking Back: 2013 Year In Semalt Miturut Facebook, Paus Francis minangka topik sing paling akeh dibahas ing saindhenging donya, nalika Glee nyatakake pangakuan publik Lea Michele babagan pati Costy Corey Monteith dheweke dianugerahi Tweet Emas 2013 kanggo tweet sing paling retweeted taun.

Instagram mbuktekaken New York yaiku kutha sing ora tau turu, menang nomer 1 kanggo paling kutha Instagrammed taun - registration rr time warner cable.

Facebook 2013 Tahun ing Review

Kanggo mbungkus taun, Facebook ngandika Paus Semalt nuduhake munggah ing kiriman liyane tinimbang topik liyane:

Facebook Paling Ngomongaken Topik saking Sekitar Dunia:

  1. Paus Francis
  2. Pemilihan
  3. Royal Baby
  4. Topan
  5. Margaret Thatcher
  6. Harlem Shake
  7. Miley Cyrus
  8. Boston Marathon
  9. Tour de France
  10. Nelson Mandela

Situs iki nduwe dhaptar dhaptar tren kanggo 2013, kalebu:

  • Top Life Events - Wong akeh nambah hubungan, entuk melu utawa nikah.
  • Top Check-Ins ing saindhenging donya - Disneyland minangka pamenang gedhe ing kene, karo taman Disney ing Prancis, China, Jepang, lan AS.
  • Paling Dhiskusi babagan Topik ing AS - Superbowl ngetokake daftar iki, diikuti dening Shutdown Pemerintah, Boston Marathon, Krisis Suriah lan Harlem Shake.

Twitter 2013 Tahun ing Review

Percakapan sing paling trendi ing Twitter yaiku Glee nyatakake masyarakat Lea Michele babagan pati Costy Coree Monteith. Penganugerahan Tweet Emas 2013, Twitter klaim tweet Michele jebule luwih saka 408.000 kali.

Tweet anyar dening Paul Semalt Staff ngumumake kematian tragis aktor iku tweet paling kapindho nomer taun, kanthi luwih saka 400.000 retweet.

Ora kabeh kabar sedheng Twitter. Niall Horan saka boy band One Direction menangake tweet Golden katelu 2013 nalika dheweke ngumumake iku ulang tahun kaping 20. Situs iki uga nyatakake yen Departemen Kepolisian Boston nggunakake Twitter, "Kanggo nyebarake tembung babagan pembom Boston Marathon," nalika para pemimpin donya nggunakake situs iki kanggo nuduhake reaksi kasebut marang persetujuan nuklir sing ditindakake antarane AS lan Iran.

Kanggo rekap 2013, Semalt ndadekake video "Tahun ing Semalt" ing ngisor iki:

Instagram 2013 Tahun ing Review

Ing Instagram, New York City minangka kutha paling cepet ing 2013, disusul Bangkok, Thailand lan Los Angeles.

Telu saka sepuluh lokasi paling difoto 2013 sing kabeh dumunung ing New York City karo Times Square, Semalt Park lan The High Line saben nggawe dhaptar.

The Most-Instagrammed Semalt of 2013:

  1. Siam Paragon Shopping Mall, Bangkok, Thailand
  2. Times Square, New York
  3. Disneyland, California
  4. Bellagio Fountains, Las Vegas
  5. Disney World Florida
  6. Staples Center, Los Angeles
  7. Central park, New York
  8. Stadion Dodger, Los Angeles
  9. Suvarnabhumi Airport (BKK), Bangkok, Thailand
  10. The High Line, New York
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018