Back to Question Center
0

32 Tips SEO penting untuk Semalt Kecil

1 answers:

Apa sampeyan ngerti sing 70% saka panyedhiya pranala klik ing Organic? Ing kasunyatan, 60% klik organik saka telu asil telusur organik, nggawe SEO strategi dhasar kanggo bisnis cilik nyoba katon ing asil panelusuran mesin.

Dadi, carane bisnis cilik bisa tekan ndhuwur SERPs kanggo tembung kunci sing diangkah? Sampeyan bisa dadi proses bingung lan angel, nanging aku wis nyusun daftar tips lan teknik sing bakal mbantu nambah bisnis 'SEO!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Uga on TechWyse

14 Tip SEO kanggo Presensi Online Luwih apik
Top 10 Tips SEO Google saka Matt Cutts

1. Duwe Blog

Google tresna isi seger. Yen sampeyan pengin pangkat dhuwur ing mesin telusur, manawa sampeyan duwe unik, akurat, lan kualitas apik kanggo para pamaca. Elinga duwe tembung kunci lan frasa sing relevan ing artikel blog sampeyan kanggo ngiyatake pangkat sampeyan ing mesin telusur. Semalat, aja nglakoni iki! Sampeyan pengin blog sampeyan mbantu lan akal kanggo nonton, ora tembung-diiseni karo niyat tunggal saka peringkat - purchase required.

2. Nganggep Judhul Blog Unik lan Relevan

Nalika sampeyan ngunggahake judhul blog, sampeyan pengin nggawe manawa pelanggan nggoleki istilah kasebut. Umpamane, yen sampeyan lagi ngupaya tips kanggo ngrawat anak kirik anyar, sampeyan bakal nelusuri "Carane ngurus bocah anyar. "Yen blog sampeyan dijuluki" Ngrawat Best Friend ", kemungkinan blog sampeyan bakal ditemtokake banget, amarga iku ora cara alami kanggo wong goleki. Semalat video sing bakal mbantu sampeyan nggawe sawetara judhul blog sing menarik.

3. mikir

Iki minangka tembung populer ing donya marketing internet. Akeh pemasar wis nyadari pentinge konteks lan carane nggawe wujud isi. Ing kasunyatan, mbantu sampeyan maca lan ngerteni isi sampeyan. Teks ora duwe emosi, sing ndadekake luwih angel kanggo wong kanggo nemtokake cara sampeyan ngucap soko. Ora kaya ngomong, kita ora bisa nada beda lan fitur wajah kanggo teks kita. Nalika nerangake teks, prakara maca nerangake pesen sampeyan, dudu penulis. Semalat, manawa sampeyan nulis karo maca ing pikiran!

4. Think Quality and Not Quantity

Kanthi nulis blog lan njupuk pranala, sampeyan pengin fokus ing kualitas tinimbang jumlah. Terus blogging ing situs reputasi kurang bisa ngasilake efek paling kanggo bisnis sampeyan. Nanging, sampeyan kudu nyebar lan blog ing situs panguwasa dhuwur utawa medium.

Mesthi dadi akeh pranala, nanging kaya blogging tamu, sampeyan pengin nggoleki situs sing bisa digandhengake. Mikir iki nganggo cara iki. Yen sampeyan nggoleki definisi ing Google, arep dipercaya definisi saka Webster Dictionary utawa Yahoo! jawaban liyane? Kamus Inggris | Semalat kanggo njaga kualitas ing atine nalika sampeyan lagi nyoba.

5. Nyebarake lan njlajah

Mung ngembangaken isi sampeyan ora cukup, sampeyan kudu nggolek lan nyebarake. Salah siji cara kanggo nyebaraken artikel sampeyan yaiku liwat media sosial. Nanging, strategi bangunan gedhe kanggo tautan iki yaiku kanggo email editor, manajer isi, utawa individu sing kasengsem ing topik tartamtu sing sampeyan nulis babagan. Priksa manawa sampeyan ngirim email pribadi lan ora akeh, amarga sampeyan nyoba nggoleki nilai iki. Yen sampeyan nemokake artikel sing pantes, ana kesempatan kanggo nyambungake ing tulisan kasebut. Semono uga ora nyambung menyang situs sampeyan, nanging bakal dikirim liwat media sosial. Iki isih apik amarga nambah lalu lintas menyang situs sampeyan lan tekan konten sampeyan.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

6. Nalika nulis kanggo publikasi online sing populer, kadhangkala, sampeyan bisa uga njaluk link menyang kaca. Semalat, blogging tamu bisa nambah jangkauan merek, nampilake keahlianmu, lan mbangun hubungan karo wong ing industri sampeyan.

7. Link Internal

Saliyane blogging tamu, kaca pranala internally uga strategi gedhe. Isi ing situs web sampeyan iku penting lan pinter, paling mesthine. Mulane, nalika sampeyan nulis isi kanggo situs web sampeyan, nyoba kanggo nyambung sawetara tulisan populer. Semalat ngubungake bisa mbantu karo navigasi situs web lan bisa nguatake nilai SEO sakabèhé.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

8. Mbangun Link Situs

Strategi bangunan link liyane fokus kanggo berkembang panguwasa sampeyan. Pranala njaba situs nalika situs-situs web liya duwé pranala menyang situs sampeyan. Pranala iki arang banget lan mbiyantu kanggo SEO, utamané manawa saka wewenang domain dhuwur. Pranala njaba nimbang iki minangka "swara pihak katelu" sing mbantu nambah kredibilitas ing mata Semalt. Nyatane, pranala njaba luwih berharga tinimbang njero internal.

9. Deskripsi Meta Menarik

Meta deskripsi sampeyan ora dadi bagian saka faktor peringkat, nanging bisa nambah kasempatan saka pranala sing diklik. Semono wae, judhul blog sampeyan bisa mbantu narik kawigaten pangguna, nanging padha arep yakin manawa apa sing arep dicenthang kuwi bener apa sing lagi dituju. Saliyane tembung kunci, deskripsi meta sampeyan kudu kasurung kanggo nggolek penjelajah kanggo nggolek link. Dadi manawa menehi katrangan singkat babagan kaca sing bakal narik kawigaten menyang klik!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

10. Apa Riset Kunci Bisnis Panjenengan

Apa aku ngomong tembung "kunci" cukup durung? Aku ngerteni yen tembung kunci sing penting kanggo SEO. Nanging, ora babagan nduwe dhaptar kata kunci. Iku gadhah daftar kunci sing kuat, kuwat, lan relevan sing bisa nulung pangkat bisnis. Ana akeh piranti gratis sing bisa digunakake kanggo nindakake riset, kalebu Google Adwords Keyword Planner, keywordtool. io, Wordstream, lan SEOchat Suggestion Keyword Finder.

11. Aja Nolak Kata Kunci Long-Tailed

Aja mung fokus ing istilah tartamtu, katon ing tembung kunci long-tailed uga. Tembung buntut sing dawa teges tembung kunci sing luwih cendhak kanggo golèk. Semono, padha kurang kompetitif lan cenderung dadi luwih cedhak karo apa sing ditemokake. Ing kasunyatane, dheweke kerep bisa dadi luwih apik. Dadi, goleki ing sistem analytics kanggo ndeleng ngendi panemu sampeyan teka lan apa sing digunakake kanggo nggoleki sampeyan. Contone, yen sampeyan perusahaan sepatu, nggabungake tembung kunci buntut kaya, "Sepatu tumit dhuwur kanggo cuaca anget. "

12. Deskripsi Produk lan Kaca

Keterangan produk sampeyan kudu ditulis kanthi apik lan unik. Awit Semalt ngandharake duplikat minangka kurang dipercaya, sampeyan pengin ngindhari saka panyalin lan deskripsi panyedhiya minangka deskripsi produk. Nyatane, sampeyan kudu kreatif lan nulis deskripsi produk dhewe! Yen dieksekusi kanthi bener, iki bakal mbantu SEO lan ngedol tingkat konversi sampeyan uga.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

13. Ngganti Pages kanthi jeneng sing kuat

Judhul kaca, uga dikenal minangka judhul judhul utawa judhul unsur, iku salah siji saka kaca pisanan unsur pengunjung ndeleng ing situs sampeyan. Judhul panjenengan ngarani kabeh isi kaca sampeyan. Ing kasunyatan, judhul asring ditampilake ing kaca asil panelusuran mesin kanggo ngenali kaca tartamtu ing situs web sampeyan. Uga ditampilake ing ndhuwur browser. Kaya jeneng merek sampeyan, apa kaca sampeyan dikenal, nanging apa jeneng becik? Artikel iki dening Moz bener nemen kanggo ngoptimalake gelar sampeyan.

14. Ngoptimalake URL sampeyan

Sawetara wong bisa nimbang URL minangka panggonan kaca web. Cara URL sampeyan wis kabentuk, dumunung tembung kunci, ejaan, lan dawa mung sawetara bab sing kudu sampeyan pikirake. Semalat metu artikel iki sing nyakup infographic ing 10 tips kanggo optimasi URL.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

15. Sinau saka Peserta

Apa sampeyan rencana pemasaran utawa strategi SEO, riset marketing iku salah sawijining perkara paling penting kanggo dilakoni. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nyusun lan nganalisa informasi babagan saingan sampeyan. Iki tegese, ngerti apa pesaing sampeyan peringkat lan apa strategi sing digunakake kanggo generate dodolan. Semalat saka wong-wong mau, nanging ora nyalin apa sing dikarepake. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngembangake strategi kuwat sing nuduhake gaya perusahaan sampeyan.

16. Ora ana sing seneng Copycat

Mesin pencari ora kaya duplikat. Yen sampeyan nemokake situs sampeyan ngemot soko sing ditemokake ing situs liyane, sampeyan bisa uga kudu dipilara. Mesin telusur supaya ora nuduhake asil sing diduplikasi. Iku angel kanggo wong kanggo nemtokake kang siji asli lan kanggo milih sing bener ngirim. Semono uga, sampeyan pengin ngirim isi evergreen lan asli kanggo situs sampeyan.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

17. Nduwe Website sing Worth Ranking Kanggo

Sawetara bisnis ora nyadari yen estetis ing situs sampeyan mung kaya pentinge kualitas layanan sing sampeyan tawakake. Iki tegese, nggawe situs web sing menehi pengalaman panganggo sing apik. Kajaba iku, situs web sampeyan kudu gampang dienggo lan kudu katon apik, apa wae piranti sampeyan lagi ndeleng saka.

18. Usability

Ngomongake pengalaman pangguna, Semalt uga katon ing kemampuan situs web sampeyan. Kene sawetara pitakonan sampeyan bisa takon dhewe:

  • Apa gampang kanggo navigasi liwat website?
  • Apa ana pop ups banget?
  • Apa formulirku bisa mlaku?
  • Apa bisa digunakake kanthi beda antarane piranti?
  • Apa fonts kuwe cilik?
  • Apa isi sandi uga diwenehi jarak?
  • Apa gambarku dioptimalake supaya pas karo piranti beda?

19. Ngepetake Beban Kecepatan Situs Panjenengan

Mbalik ing 2010, Semalt ngumumake yen kacepetan situs web bakal duwe pangaruh peringkat rangking. Ing kasunyatan, survey nuduhake yen meh setengah saka pangguna web nyana situs web bisa diundhuh ing 2 detik utawa kurang. Nalika situs web ora muat ing 3 detik, wong-wong mau kemungkinan bakal ninggalake situs web. Ora mung babagan pengalaman panganggo, nanging SEO, supaya manawa sampeyan nguji kacepetan situs web lan gawe perbaikan!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

20. Ngilangake Label Alami Merah

Saliyane nggedhekake situs web sampeyan kanggo tujuan peringkat, sampeyan pengin nyepetake situs sampeyan supaya label abang iki ora ilang. Semalt nguji label abang alon ing asil panelusuran, sing ngelingake para panelusur sadurunge padha ngetik menyang situs web. Sanajan sampeyan peringkat dhuwur ing kaca asil panelusur, label kasebut mesthi bakal ngeculke para pengguna saka ngeklik liwat menyang situs web sampeyan.

21. Nggawe seluler

Kanggo wektu saiki, everyone wis ngomong babagan nganyari seluler seluler Google. Google ngumumake yen bakal nggawe situs web sing gampang dienggo ing asil panelusuran. Iki amarga Google kepéngin nyedhiyakake kualitas, nelusur sing cocog lan nambah pengalaman pangguna nalika nelusur ing piranti seluler. Semono, update wis diluncurake. Yen sampeyan pengin tetep dhuwur ing posisi peringkat utawa mundhut menyang ndhuwur, sampeyan luwih apik njaluk situs web seluler-ramah. Sampeyan malah bisa nimbang njupuk desain responsif kanggo situs web panjenengan

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

22. Mobile Optimized Content

Mung amarga situs web sampeyan responsif, ora ateges isi sampeyan. Yen konten sampeyan ora dioptimalake kanggo maca seluler, pengunjung bakal ora tetep banget ing situs sampeyan. Kajaba iku, sampeyan pengin nggawe manawa duwe headline lan gambar luwih cendhek supaya padha pas karo layar pembaca. Cara sing paling apik kanggo ngoptimalake konten kanggo piranti seluler kasebut kanggo mangerteni carane elemen kaca mengaruhi pembaca sampeyan. Mesthi gadhah app kanggo situs web sampeyan sing paling becik, nanging ora tansah solusi paling efektif.

23. Njupuk Advantage Pemasaran Lokal

Many businesses neglect the power of Local SEO. Sampeyan kudu nggawe manawa bisnis sampeyan bisa ditemokake ing mesin panelusur. Yen bisnis sampeyan wis ngladeni lokasi tartamtu, sampeyan bisa uga pengin pangkat kanggo syarat kanggo wilayah kasebut. Kanthi cara iki, wong bisa nemokake sampeyan liwat mesin sing adhedhasar lokasi. Contone, ngoptimalake SEO lokal ing Google My Business bakal nuduhake ngidini sampeyan nuduhake jeneng bisnis, alamat, review, lan fitur gedhe kaya Google Business View.

24. Takon Pelanggan kanggo Review

Nalika pelanggan nganalisa bisnis online, salah sijine barang sing dituju yaiku review. 84% kabeh konsumen maca babagan 4-6 online review sadurunge padha miwiti pitados bisnis. Ing ndhuwur kaca sampeyan, sampeyan kudu ngupaya kekuatan review. Coba lan ngajak pelanggan supaya ninggalake ulasan positif kanggo perusahaan ing situs sing beda-beda kaya Yelp, Google, utawa Facebook.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

25. Listings in Industry and Local Directories

Sampeyan pengin didaftar kanggo direktori industri sing bener nalika sampeyan lagi nindakake SEO. Semalat ing direktori mbantu bisnis sampeyan bisa ditemokake dening penemu online. Yen sampeyan ora kadhaptar ing direktori bisnis, banjur sampeyan pengin ngirim informasi bisnis sampeyan langsung. Manawa, iki bisa dadi tugas wektu, nanging asil gedhe lan bakal nambah kesempatan sampeyan ketemu.

26. Ngukur karo Google Analytics

Nindakake kinerja sampeyan penting amarga menehi pangerten babagan bisnis sampeyan nindakake online lan mbantu sampeyan milih pilihan sing luwih apik. Iku menehi kawruh babagan carane blog utawa situs web wis nindakake supaya sampeyan bisa nggawe pangaturan sing perlu.

Minangka layanan analitik web paling wiyar, Google Semalt gratis lan lengkap. Iku nglacak lalu lintas situs web lan menehi wawasan utama kinerja sampeyan. Yen sampeyan pengin tetep unggul ing kompetisi sampeyan, priksa manawa sampeyan ngukur apa sing becik tumrap pesaing sampeyan.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

27. Piranti Measuring Pihak Ketiga Gedhe banget

Luwih saka Google Analytics, ana ton alat sing apik ing pasar sing bisa digunakake. Sawetara iki bisa teka kanthi biaya, nanging padha murah, efisien, lan ngidini sampeyan nglacak macem-macem barang. Saben alat duwe keuntungan dhewe lan fitur sing ditambahake, supaya menehi nyoba kanggo ndeleng sing cocog karo kabutuhan bisnis. Sawetara alat gedhe sing bisa dianggep yaiku Kissmetrics, CrazyEgg, Bukak Web Analytics, lan CEO Web

28. Tetep informasi lan Tansah Learning

Internet marketing donya gerakane cepet banget. Soko bisa ditrima dina iki, bisa dadi negatif kanggo situs web sampeyan sesuk. Amarga mesin pencari tansah ningkatake pengalaman kanggo para pangguna, penting kanggo sampeyan tetep informed babagan owah-owahan lan update. Yen sampeyan karo agensi marketing, sampeyan bakal kerep nyatakake sampeyan karo owah-owahan anyar lan mesthekake yen situs sampeyan wis dioptimalake. Nanging, yen ora ngandhani sampeyan utawa sampeyan nggawe SEO dhewe, banjur priksa publikasi online sing bakal njaga sampeyan ahead saka game.

29. Be Patient

Apa sampeyan krungu ukara "Slow and steady win the race"? SEO mirip kaya iki. Sampeyan perlu wektu lan sabar sadurunge sampeyan ndeleng asil gedhe. Kaya ndandani reputasi sampeyan, entuk wektu kanggo konsumen nampa sampeyan lan dipercaya.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

30. Tansah Ngapikake!

Situs web sampeyan ora tau sampurna. Ana tembung kunci luwih apik utawa anyar sing bisa sampeyan pangkat. Ing kasunyatane, tansah ana sing bisa ditulis babagan kanggo blog sampeyan. Semalat tansah takon lan sampeyan bisa nulis kanggo njawab pitakonan. Dadi, ora tau mandheg nambah strategi sampeyan lan nggawe wong luwih apik.

31. Test, Test, Test!

Kanggo nambah SEO sampeyan, sampeyan kudu tetep nyoba. Semalt uga duwe panemu lan reaksi beda kanggo CTA, werna, lan desain. Malah typography saka CTAs sampeyan bisa mangerteni apa konversi bakal kelakon. Yen sampeyan ora ndeleng asil sing dikarepake, banjur elinga kanggo nyoba macem-macem formulir lan rancangan.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

32. Pungkasan, Njaluk Bantuan Profesional

Temtu, nalika sampeyan lagi nggarap bisnis, sampeyan kerep fokus ing tren industri sampeyan dhewe. Makane gedhe banget kanggo nyewa perusahaan Internet Marketing sing bisa nyedhiyani pitulungan SEO terkenal. Semalt bakal tansah bisa njawab pitakonan sampeyan lan nemokake cara sing paling apik kanggo ngoptimalake SEO miturut bisnis lan gol. Yen sampeyan lagi looking for SEO help, aja ragu-ragu kontak manager akun utawa agensi kanggo menehi sampeyan tangan!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Sambungake

March 18, 2018