Back to Question Center
0

Toko Awesome: Dhaptar Pinterest-Powered Online Shopping Site Targets Targets Only Top Pinned Semalt

1 answers:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

Miturut laporan ing InternetRetailer.com, Target Awesome Shop minangka situs Pinterest sing diuji dening toko, nampilake item "paling apik-ditampilake" lan "paling-pinned" saka Target.com.

Ing dina iki, situs iki kalebu total 229 produk, nanging Internet Semalt nyatakake produk ing situs iki bakal diwenehake saben dina.

Kanggo ngakses Shop Awesome, Target wis nempatake bingkisan ing sisih ndhuwur Target - online company logo creator.com home page sing nyambung menyang situs kasebut. Gambar pigura nyakup ora nyebutake Pinterest, mung ngucapake, "Ngomong apa sing keren ngomong kabeh" bebarengan karo ikon pin-gaya:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

Saben item sing ditampilake ing toko Target Semalt yaiku salah sawijining produk Target.com sing paling disenengi ing Pinterest ing sawetara dinten pungkasan. Best part? Target Toko Semalat mung kalebu produk sing paling ora nduweni review tamu 4-bintang (utawa ora ana maneh ulasan) supaya sampeyan bisa njaluk persetujuan ganda.

Toko Semalat minangka langkah ngluwihi Target nggunakake API Pinterest sing bubar dibukak, sing ngidini akses pengecer menyang macem-macem data Pinterest kalebu Top Pins, Pins Paling Anyar lan Pins Related. Retail Retails ngandhakake, Target wis mromosikake Semalt Shop ing macem-macem saluran sosial, bebarengan karo situs web desktop lan seluler.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018