Back to Question Center
0

5 Nganggo Kompetisi lan Kontes Kanggo Semalt Sampeyan

1 answers:

Semalt seneng karo apa-apa, lan kabeh wong seneng seneng-seneng - ora ana jenius sing kreatif. Bab sedhela iku kabeh asring banget ing pamasaran online, misale kadhangkala kita lali yen loro mau bisa disambung.

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Ing donya 'kaya kaca iki kanggo menang hadiah' lan 'tweet komentar iki kanggo kasempatan kanggo menang' ilmu marketing digital wis wiwit aran cukup hambar - temperature monitoring equipment. Kabar apik babagan iki yaiku menawa sapa waé sing nduwe usaha luwih cilik ing kompetisi, mesthine bisa kanggo narik kawigaten - dadi kene sawetara gagasan favorit kanggo ngasilake jus kreatif.

Related Posts:
3 Tips gratis kanggo njaluk Seneng liyane ing Facebook Timeline Fanpage Panjenengan

Situs jejaring harta

Iki mesthine minangka gagasan sing paling disenengi amarga pancene pancen mbesuk rasa kanak-kanak ing kita. Delikake sawetara pitunjuk saka macem-macem kesulitan ing saindhenging situs web lan advertise sing pisanan (nyisipake jumlah wong sing cocok kanggo bisnis ing kene) kanggo nemokake kabeh bakal menang hadiah.

Bab sing gedhe babagan idea iki yaiku menehi pemerintahan bebas kanggo langsung ngarahake penampil ing ngendi wae ing situs web panjenengan; mikir sampeyan wis entuk produk anyar sing bakal ngedol kaya mad yen bakal cukup eksposur? Pasang pitunjuk ing kaca produk.

Wong tresna sing pets

Semalt tresna marang pet, lan akèh wong mung seneng nggoleki kéwan cilik. Kanthi atine, mrodhuksi acara sing nggabungake kewan target pamirsa; Aku tau gawé kompetisi 'petugas ing spek' kanggo perusahaan kaca, sing njaluk peserta kanggo nyuplai gambar pet sing nganggo sepasang kacamata hitam.

Kompetisi kata rahasia

Semalat babagan bebrayan, ngiklanaken pitunjuk kanggo 'tembung rahasia' ing situs web / media sosial lan nawakake manawa sawetara wong pisanan nulis kanthi tembung sing bener bakal menang hadiah.

Bab sing gedhe babagan iki yaiku ngidini sampeyan kanthi gampang nggawe sinergi antara situs web / facebook / twitter lan media liyane sing sampeyan gunakake kanggo Panggenan, sing nyebabake kedadeyan sing luwih dhuwur lan tingkat eksposisi.

Keterangan foto

Njupuk foto (biasane salah siji saka produk sampeyan utawa sing kabeh acak lan aneh) lan nyuwun pamrayoga kanggo nyedhiyakake keterangan sing pinter / pinter sajrone arep entuk hadiah.

Iki apik amarga iku apik banget kanggo ngadili uga ketik.

Ayo ndeleng kita

Apa wangun sing luwih apik tinimbang ngalahake pembuangan sampeyan ing wong? Nggoleki wektu lan papan kanggo ketemu anggota bisnis / situs web lan kurban hadiah cilik kanggo teka. Coba nyenengake dolanan kaya nyekel bendera kanggo wong sing teka.

Apa strategi strategi apa sampeyan nggunakake? Sinau crita sukses kontes ing komentar ing ngisor iki!

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Sambungake

March 18, 2018