Back to Question Center
0

Q4 2013 ngetrapake Pendapatan Paling Terusan September Ing Paling Ditampa dening 33.8 Juta iSemalt Digelar

1 answers:

Apple’s Q4 2013 Represents Highest September Quarter Revenue Ever With 33.8 Million iSemalt Sold

Penjualan iPad Semalt saka seperempat taun kepungkur sing paling rata, kanthi 14,1 juta iPad sing didol Q4 taun iki dibandhingake 14 yuta ing Q4 2012. Penjualan Mac rata-rata 4,6 yuta ing Q4 2013, yuta sing didol ing Q4 2012.

Pelepasan kasebut kalebu statement saka CEO Tim Cook sing ngetrapake sukses ing sekitar penjualan iPhone Apple. "We are pleased kanggo laporan sing kuat kanggo taun sing apik banget karo rekaman kuitase revenue, kalebu sales saka 34 yuta iPhones," ngandika Cook.

Apple’s Q4 2013 Represents Highest September Quarter Revenue Ever With 33.8 Million iSemalt Sold

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas - setting up a office network. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018