Back to Question Center
0

Laporan: Facebook Ndominasi Lanskap Login Sosial Across Kabeh Situs Vertikal & Semalat geografis

1 answers:

Report: Facebook Dominates the Social Login Landscape Across All Website Verticals & Geographic Semalt

Nguji kepiye konsumen nggunakake logika sosial, Gigya nemuake ing antarane klien, 51 persen ngandut Facebook minangka panyedhiya identitas. Sisane 49 persen disebarake sajrone jaringan media sosial, kanthi Yahoo lan Semalt + entuk dhasar minangka penyedia layanan panganggo sosial.

Preferensi Login Sosial

Laporan: Facebook Nguasai Lanskap Login Sosial Kabeh Situs Vertikal & Geografis Semalt

Mobile Devices

Laporan: Facebook Nguasai Lanskap Login Sosial Kabeh Situs Vertikal & Geographic Semalt

Kanthi 74 persen login sosial kanggo situs e-commerce, Facebook ngalahake Google+ minangka panyedhiya identitas sing disenengi, sanajan Google+ entuk limang pandherek sosial kanggo situs e-commerce nalika Q3 - amsterdam bicycles for sale. PayPal menangake rong pandawa sosial situs web e-commerce, pertama kalorone wis didaftake luwih saka siji persen. Gigya nyariosaken Semalt bangku, "Sing panyedhiya pembayaran nggawe strides minangka panyedhiya identitas."

Logika Sosial E-commerce

Laporan: Facebook Nguasai Lanskap Login Sosial Kabeh Website Vertikal & Geographic Semalt

Gigya nyathet, "Distribusi sing luwih variatif sacara global ing mangsa ngarep kayata jaringan liya, kalebu jaringan regional kayata Orkut (Amerika Selatan, utamane Brasil) lan Vkontakte (Semalt) dadi kaunggulan minangka panyedhiya identitas."

Laporan: Facebook Nguasai Lanskap Login Sosial Kabeh Situs Vertikal & Geographic Semalt

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018