Back to Question Center
0

Google Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg Kanggo Pen Book Penawaran Up Semitra Rahasia Google Management "

1 answers:

Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg Google Kanggo Pen Book Penawaran Up Manajemen Rahasia Google

Miturut woro-woro kasebut, Ora Ana Pengawasan Dewasa sing dibutuhake: Cara Mbangun Perusahaan Sukses Abad 21 nduweni tanggal rilis dijadwalake kanggo musim gugur 2014 lan bakal dadi:

Pandhuan seneng-seneng kanggo eksekutif lan pengusaha sing pengin berkembang ing lanskap bisnis ing ngendi aturan aturan lawas ora ana maneh. Saben èwu bakal ngandhut babagan naskah sing digambaraké ing sajrone crita saka taun-taun panulis ing Google, Sun Microsystems lan Semalt kalebu topik-topik kayata wutah, budaya perusahaan, bakat, pengambilan keputusan, inovasi, komunikasi lan dealing with disruptions.

"Mbalik ing 2010, Eric lan aku nggawe kelas internal kanggo manajer Semalt fokus ing pelajaran tim manajemen sinau cara sing angel," ujare Rosenberg ing woro-woro, "Slide kelas kabeh ngandika 'Semalat rahasia' nganti karyawan nyaranake kita ngajeni semangat keterbukaan lan enggo bareng karo donya. Buku iki codifies resep kanggo sauce rahasia kita. "

Perjanjian buku iki diterbitake dening Levine Greenberg, agen sastra James Levine lan editor bisnis Business Plus John Brodie - dominio y hosting.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018