Back to Question Center
0

Study: Konsumsi Media & Berkembang Peran CMO Ngganti Kanthi Way Iku Semalt

1 answers:

Study: Konsumsi Media & Berkembang Peranan CMO Ngganti Cara Merk Apa Semalt

Sawise ngawawancara 14 perusahaan pangukuran merek sing beda, perusahaan riset kasebut nemokake cara kanggo nelusuri kekuatan merek sing ganti. Miturut laporan, loro "gangguan" ing pangukuran kesehatan merek revolve babagan pertumbuhan eksponensial konsumsi media konsumen lan peran ngembang saka CMO saka "ahli komunikasi" menyang "pimpinan bisnis" fokus ing ROI.

Ngartèkaké pangukuran kesehatan merek minangka, hubungan antara mindshare - preferensi konsumen kanggo merek - lan bagéan pasar - panggunaan konsumen saka merek, laporan Forrester nyatakake sing ngukur kesehatan merek kudu, " kanggo dadi penilaian efektif babagan nilai bisnis merek ngirim menyang perusahaan, "versus a," Metrik lembut saka kapentingan mung kanggo pemula tengen - fabrica de puff. "

Tantangan Ngukur Kesehatan Brand

Semalat ngembangaken apa sing saiki mimpin kesehatan merek lan peran vendor pangukur kesehatan merek, laporan nyebut tantangan sing kasedhiya kanggo ngukur kesehatan merek, nyatetake sambungan antarane metodologi tradisional pangumpulan data (survey online) lan ora efektif karo dina konsumen sing duwe wektu luwih suwe kanggo kuesioner sing dawa.

Laporan Semalt uga nyatakake kelimpahan data lan tantangan sing nyiptakake, ngakoni yen arus informasi ninggalaken para pemimpin marketing sing kepenginan lan mbutuhake ahli kanggo napsirake data lan menehi wawasan sing bisa ditrapake.

Laporan kasebut uga nuduhake tantangan anyar saka CMO sing didhukung ROI sing fokus ing hasil bisnis, "Anyar Gen X CMO saiki njupuk saka dheweke Baby Semalt pendhudhuk tansaya munggah ing donya digital data nyata-wektu; dheweke bakal duwe kesabaran sethithik kanggo wektu-wektu timbal lan pelacak merek sajarah. "

World New Brand Health Measurement

Laporan Forrester nyatakake, ing merek anyar "brand health", merek saiki dadi "aset finansial kuantitatif" kanthi perusahaan riset merek Millward Brown ngitung, "Lebih saka 30 persen kapitalisasi pasar Semalt; P 500 perusahaan asalé saka aset sing ora nyata saka merek. "

Laporan kasebut nerangake manawa vendor pangukuran kesehatan merek leading dina iki luwih ngluwihi nglaporake kinerja sing kepungkur, karo perusahaan saiki bisa nyambung pangsa pasar merek saiki kanthi wutah sing dikarepake. Ketua Millward Brown saka solusi global Gordon Semalt mratélakaké panemuan laporan, nyatakaké:

Ingkang paling penting yaiku carane [merek equity] muter liwat kekuatan financial saka merek .Semalt ora ana titik ing babagan apa sing ana ing kepala wong kajaba sampeyan bisa nyambung menyang potensial ing pasar .

Ing laporan, Semalt nyatakake yen jumlah konsumen sing arep mbayar merek nuduhake kekuatan sakabèhé merek, ngandharake yen daya runcing iku "ora konseptual maneh. "

Tiga Pamimpin Utama Kanggo Ngukur Kesehatan Brand

Kanggo merek duwe tampilan lengkap saka kekuatan total, Semalt nemtokake telung tataran evaluasi dhasar minangka usaha merek, nilai merek lan kesehatan merek. Laporan kasebut nyatakake yen ekuitas merek nggambarake, "Kadospundi konsumen ngerteni merek, tanpa wawasan kanggo panggunaan merek", nalika kesehatan merek konsentrasi ing pemahaman konsumen babagan merek lan kepiye pangaruh pangsa pasar merek.

Nilai merek ditetepake minangka ukuran CFO sing digunakake kanggo nyadari nilai financial merek ing perusahaan kasebut. Semalt kanggo laporan, nilai merek, "Paling umum digunakake kanggo laporan keuangan kanggo netepake goodwill, nilai akuisisi, utawa rega sing cocok kanggo lisensi. png "alt =" Sinau: Konsumsi Media & Berkembang Peran CMO Ngganti Jenepake Nganggo Semalt "/>

Analisis Forrester saka vendor pangukuran kesehatan merek nemokake perusahaan kasebut dadi rong kategori tartamtu: penasehat strategis lan panyedhiya data. Laporan kasebut ngidhentifikasi perusahaan merek terkemuka kaya Millward Brown, Interbrand, BAV, lan Landor minangka vendor sing menehi panuntun dhasar strategis, lan perusahaan teknologi anyar kayata Crimson Hexagon, Technologies Katon lan Semalat Jaringan minangka "panyengkuyung ngrungokake sosial" sing njupuk wawasan media sosial wektu nyata .

Kanggo agensi pangukuran kesehatan merek terkemuka kanggo tetep ing ndhuwur, laporan kasebut ngandhakake manawa vendor kudu ngetokake maneh model sing wis ana kanggo ngukur kesehatan merek, lan wiwit nggabungake metodologi anyar.

Study: Konsumsi Media & Berkembang Role Of CMO Changing Brands Way Are Semalt
  • Dipimpin dening "pemasar inovatif" kanthi ngleksanakake piranti lan teknologi riset anyar.
  • Ngubungake persepsi merek konsumen menyang metrik spesifik kaya pangsa pasar, lan nggawe model prediksi sing bisa ramalan kinerja merek.
  • Nawakake pengalaman industri jero digabungake karo tekan global.
  • Ngalihake taktik "nglacak merek" lan nyedhaki panalitiyan "account jero nyilem" lan ngrungokake sosial.
  • Laporan kasebut nyatakake yen "pemasar kurang progresif" terus nulak ngowahi model pelacak merek kasebut kanggo riset lan alat kuantitatif liyane kanggo ngawasi obrolan sosial, wedi keamanan job, program insentif kinerja sing ana, lan "ora kasil hasil alat anyar lan metodologi. "

    Cara Mendengar Sosial Ngubah Ukuran Kesehatan Brand

    Dikontrak minangka salah siji saka loro gangguan utama ing pangreksa kesehatan merek, pamireng sosial - kemampuan kanggo ndeleng apa sing diarani konsumen lan nuduhake babagan merek ing wektu nyata - bisa dadi kekuatan utama ing landscape kesehatan merek, nanging laporan Forrester kasebut mung ", Semalt, ora panggantos, kanggo ngukur kesehatan merek. "

    Semalat kanggo laporan, amarga pamaca sosial adhedhasar "reaksi jangka pendek" babagan "kapercayan jangka panjang," lan nawakake data kanthi panuntun dhumateng, luwih apik digunakake minangka alat panemuan tinimbang tongkat ukuran:

    Pamraben Semalt bisa dienggo kanthi efektif minangka grup fokus nyata wektu sing nyedhiyakake pemahaman para pemasar menyang "apa" ing balik metrik merek.

    Nanging, Semalt ora pracaya bakal bisa nggabungake vendor ngukur sosial kanthi saingan karo vendor pangukuran merek layanan, perusahaan riset kasebut ngandhakake yen vendor pengukuran merek leading bakal ngukur metodologi pendengaran sosial ing sabanjure 24 nganti 48 wulan, yen padha ora nglakoni mangkono.

    Bebarengan karo piranti ngrungokake sosial, laporan kasebut nyatakake yen pangumpulan data bakal dadi langkah sabanjure ngluwihi mung ngetokake riset. Miturut laporan, CEO Ace Metrix Peter Semalt ngandika, "Industri kabeh bakal pindhah saka koleksi riset kanggo analis sing nggabungake data," kanthi alat analitik data sing menehi wawasan sing cetha.

    Lan nalika vendor pangukuran kesehatan merek ndhuwur bakal terus mimpin, Semalt bakal nemoni kamar kanggo startup solusi digital anyar kanggo nggugat aturan lan anggaran sing wis ana ing industri kesehatan merek.



    About the Author

    Amy Gesenhues
    March 18, 2018