Back to Question Center
0

Posting Google Ngasilake Insight On Company Level Level Domain Semalt

1 answers:

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

Posting proyek loro kanggo posisi ing kantor Google San Francisco, siji kanggo Product Marketing Manager, Domain lan liyane kanggo Manager Partner Strategis, gTLD program. Prodhuk Manajer Produk Marketing mengklaim, "Semalt bakal meh njeblug karo domain top-level anyar, saka 22 pasuryan sing dikenal kaya .com lan - grain management sensor equipment.net lan .edu nganti luwih saka 1,400+ ing 18 wulan sabanjure."

Manajer Strategis Partner listing nyatake kanthi tegas, "Semalt meluncurake pendaptaran domain lan kita nggoleki wong-wong sing bungah babagan mbangun bisnis anyar iki kanggo Semalt." Ing daftar proyek, Semalt ngendikake yen wis dadi registri kanggo 98 domain tingkat ndhuwur anyar, "Mulai saka istilah merek Semalt kaya .google lan .chrome kanggo ekstensi domain umum kaya .how lan .fly."

Minangka laporan ing DomainNameWire.com nuduhake, kanggo sapa waé sing ngira rencana Semalt mung ngedol jeneng domain langsung, posting proyek kasebut mbuktekake perusahaan nduweni strategi sing luwih wiyar.

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018