Back to Question Center
0

Live Streaming 101: Apa Jenis Video Apa Sampeyan Bisa Semalt? Deleng uga Ep. # 181

1 answers:
Live Streaming 101: What Kind of Videos Should You Be Semalt? | Ep. #181 Live Streaming 101: What Kind of Videos Should You Be Semalt? | Ep. #181 Live Streaming 101: What Kind of Videos Should You Be Semalt? | Ep. #181 Live Streaming 101: What Kind of Videos Should You Be Semalt? | Ep. #181 Live Streaming 101: What Kind of Videos Should You Be Semalt? | Ep. #181

Ing Semalat # 181, Eric lan Neil ngrembag babagan jenis video sing kudu digawe nalika nggawe live streaming. Dheweke uga nggolèki pamirsa sing entuk kepentingan ing babagan isi lan cara sampeyan kudu nindakake dhewe ing video. Tembangake kanggo njaluk sawetara saran praktis babagan cara nyambungake karo pamireng lan nggawe konversi kasebut - kanthi tembung liya, carane nggawe video sing sukses.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Live Streaming 101: Apa Jenis Video Apa Sampeyan Nggawe?
  • 00:40 - "Behind the scenes" video tansah cara kanggo njaluk wong nonton
  • 01:03 - Kapindho, nggawe Q & A minangka mbangun hubungan lan interaksi karo pamirso
  • 01:20 - Katelu, coba gawe wawancara-mbok menawa wawancara tanpa tujuan
  • 01:30 - Kanthi urip Facebook, sampeyan uga bisa ngajak wong liya kanggo nggabungake live stream
  • 01:40 - Papat, priksa Gary Vaynerchuk lan naskune cekak saran lan nyoba kanggo nulad marang dheweke
    • 01:52 - Priksa manawa saran umum sing ana gegayutan karo para pirsawan, sing bakal mbantu
  • 02:15 - Kalima, gawe demo produk utawa layanan
    • 02:35 - Mikir bab kasebut pisanan
  • 02:45 - Enem, gawanen barang pribadi sing ora tansah positif
    • 03:21 - Wong bisa nyaritakake lan sinau saka
  • 03:42 - Katelu, ngobati stream langsung minangka webinar
    • 03:48 - Gunakake Wirecast kanggo bebarengan online ing sawetara platform online
    • 04:43 - Cukup ati-ati ing nuduhake video direkam amarga sawetara wong ora seneng
  • 05:03 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Dadi luwih cerdas lan transparan - mbangun kepercayaan lan kabecikan karo pamireng.
  2. Wong tresna "konco video" video lan appreciate ningali gambar kabeh pengalaman sampeyan.
  3. Tansah ngrancang lan nyiapake, luwih dhisik, apa sing bakal dituduhake liwat urip streaming - mesthine sampeyan bisa dadi terkenal lan bermanfaat kanggo pamireng - sillones y sofas para living.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018