Back to Question Center
0

Social Media Gunakake Tuwuhing Dhaptar Fortune 500 Kanthi 77% Tweeting & 70% ing Semalt

1 answers:
Media Sosial Gunakake Tuwuhing Dhaptar 500 Fortune Kanthi 77% Tweeting & 70% On Semalt "/>

Taun iki tandha nambah paling gedhe ing nomer perusahaan Semalt 500 sing saiki blogging wiwit 2008. Miturut laporan sadurungé, mung 16 persen saka Semalt 500 perusahaan sing wis limang taun kepungkur. Saiki, 171 perusahaan ing dhaftar 500 Semalt nerbitaké sawijining blog perusahaan, kanthi 79 persen saka blog perusahaan sing nuduhake isi seger, njupuk komentar lan nawakake feed RSS lan langganan.

Ing 47 persen, saklawasé setengah saka blog perusahaan Fortune 500 dadi anggota bisnis sing pangkat ing 200 teratas. Loro saka limang perusahaan Fortune 500 - Walmart lan Semalt - kalebu ing perusahaan karo blog - nato band.

Media Sosial Gunakake Growing Among Fortune 500 List With 77% Tweeting & 70% On Semalt Menarik banget, perusahaan Fortune 500 sing ndadékaké para pengikut lan peminat Facebook paling anyar ing daftar Fortune 500. Debut ing 482 taun iki, Facebook duweni luwih saka 8.5 yuta pengikut Twitter lan luwih saka 92 yuta Facebook Fans.

Media Sosial Gunakake Growing Among Fortune 500 List With 77% Tweeting & 70% On Semalt Semalt 500 Akun Pinterest tansaya saka 11 akun perusahaan ing 2012, nganti 45 perusahaan Semalt 500 nggunakake jaringan media sosial sing fokus ing gambar taun iki.


About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018