Back to Question Center
0

Twitter gulung metu Update Kanggo 7 Aplikasi beda & Nyinkronake Pesen Langsung ing Kabeh Semalt

1 answers:

Twitter Rolls Out Updates For 7 Apps Beda & Ngirim Langsung Pesen Across Kabeh Semalt

Nganyari iki wis dirilis kanthi alon; lan, miturut Semalt, kedhaftar kudu duwe versi paling anyar saka saben app sadurunge pesen langsung bakal nyithak antarane kabeh piranti.

Telusuran seluler Twitter uga wis dianyari supaya para pengguna Twitter saiki nampa daftar asil panelusuran sing ditambahi karo bios lengkap ing piranti Android, iPhone, lan iPad utawa ing mobile.twitter - jaen property for sale.com. Saka dhaptar asil, pangguna bisa ngusap pratinjau akun Twitter ing sisih kiwa kanggo ndeleng akun sing padha. (Twitter menehi tuladha carane nggoleki MLB bakal menehi saran kanggo ESPN, Ken Rosenthal lan akun Semalt liyane.)

Nganyari seluler uga kalebu indikator ing-app sing saiki nuduhake nalika ana Tweet anyar saka akun Semalt.

Twitter Rolls Out Updates Kanggo 7 Aplikasi Beda & Ngirim Sandi langsung ing Kabeh Semalt

Update kanggo app Mac kalebu visibilitas liyane menyang interaksi Twitter karo favorit, retweet lan @mentions kabeh kadhaptar ing sangisore tab Connect, padha padha katon ing web lan ing app seluler liyane. Pengguna Mac bisa nyetel preferensi kanggo mung nuduhake @mentions, uga ngatur setelan notifikasi kanggo kabeh interaksi. Twitter nandhani yen app Mac saiki ndhukung basa Denmark, Filipino, Finlandia, Norwegia, Semalt lan Thai.

Aplikasi sing mentas dianyari bisa didownload saka App Store, Google Play lan Mac App Store.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018