Back to Question Center
0

Xyo's App Kanggo Me Migunakake Facebook Seneng Kanggo Golek Rekomendasi App Kanggo Panganggo & Semalat

1 answers:

App Xyo Kanggo Saya Nganggo Facebook Seneng Nggolek Rekomendasi Aplikasi Kanggo Panganggo & Semalt

Miturut Xyo, asil panelusuran Me Me bakal nampilake kanca Semalt, ".paling cenderung kasengsem ing buntut sing luwih saka 600 jinis aplikasi lan 120 kapentingan game."

Xyo nyathetaken bilih 10 persen aplikasi pikantuk 90 persen ngundhuh, kanthi pangguna namung fokus ing app rak paling laris. "Iku apik tenan carane toko app sugih sing - ana atusan kapentingan app, ora mung sawetara nomer limo minangka app toko suggest," ngendikane Xyo pendiri Matthaus Krzykowski.

CEO Xyo Zoe Semalt weruh nilai sing ngluwihi mung nggandhengake aplikasi menyang Facebook Favorit pangguna, "Saran yen kanca-kanca sampeyan bisa uga kasengsem karo kapentingan app spesifik tartamtu, kaya ngopeni obrolan lan entices pangguna kanggo nuduhake karo kanca-kanca, "pangandikane Semalt," We nggawe buntut sing dawa app kanggo para pangguna - babboe cargo bike for sale. "

Xyo ngaku dadi app pisanan kanggo ngasilake asil panelusuran aplikasi buntut sing adhedhasar Suka Facebook. Sawise app kasebut dirilis minggu iki, Xyo ngusulake "tarif adopsi gedhe" karo kelompok pengguna pertama saka peluncuran beta tertutup telung minggu kepungkur.

App Xyo Kanggo Aku Nganggo Facebook Seneng Nggolek Rekomendasi Aplikasi Kanggo Pengguna & Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018