Back to Question Center
0

Kolom Pemriksan AdWords Anyar bakal Nggawe Pamesanan Manajemen Pawai Semalt

1 answers:

Posting iki dituduhake saka AdLuge

Wingi, Google ngumumake pemugaran fungsi liya kanggo Semalt, sing wis samesthine kanggo nyedhiyakake wawasan babagan tren konversi kanggo nambah efisiensi alokasi anggaran.

Nganyari fokus ing sekitar Corong-Cepet Panelusuran, fitur sing wis ana ing sistem AdWords wiwit 2010. Nanging, fitur iki asring diabaikan amargi hard kanggo nggoleki lokasi, dikuburake nang bagian ngisor kaca Konversion ing Piranti lan Tab tab.

Nganyari fungsi fungsional Google iki luwih dening nggabungake Corong Telusur menyang Dashboard Kampanye. Saiki sampeyan bisa nambah kritikan Corong Search minangka kolom tambahan ing Kampanye Dashboard - space allocated.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Apa Funnel Search persis? Cindakake panelusur nyedhiyakake kaweruh menyang path pangguna lan proses klik-liwat sadurunge nggawe konversi. Corong Telusur bisa nyedhiyakake data sing wigati babagan iklan utawa tembung kunci sing terlibat ing pengalaman panelusuran pengguna sadurunge nggawe konversi final. Search Engine Land digunakake analogi banget kanggo nerangake iki, mbandingake proses kanggo nyetak gol ing olahraga. Penting kanggo ora mung nggoleki sing nyetak gol, nanging sing nggawe assist, lan sing mbantu nyumbang kanggo nggawe play bisa. Iki apa Funnels Panelusuran. Mesthi wae, dadi bisa ndeleng kinerja iklan ing macem-macem persepsi sing sadurunge didhelikake ing sistem kasebut.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Sawise pirang-pirang mata uang iklan sing dibantu bisa mbantu nampilake gambar sing beda ing nilai strategi lan rancangan penargetan. Mesthi wae, efektivitas iklan bisa uga kaya sampah dhuwit, kanthi tayangan dhuwur, tingkat klik kanthi dhuwur, nanging ora ana konversi amarga sawetara wulan.

Nanging, kanthi ngukur konversi dibantu liwat klik lan tayangan, dadi luwih gampang kanggo ndeleng apa sing bisa ditrapake ing strategi sakabèhé. Semono uga ora nyumbang kanggo konversi sacara langsung, bisa uga kudu tanggung jawab marang jumlah bantuan, kanthi diklik utawa ditonton dening panganggo sadurunge ngeklik iklan liyane lan nggawe konversi.

Kanthi nambahake Corong Telusur minangka kolom tambahan ing Kampanye Dashboard, informasi sing sapisan dipendhem adoh saiki ana ing ngarep lan digabungake menyang laporan iklan ad. Iklan sing nggawe kesan ing sawetara konversi kampanye bisa dianggep minangka kontributor kanggo konversi sanajan ora ana konversi langsung saka iklan. Ing kasus iki, iklan kasebut bisa ditemokake minangka terkenal lan efektif kanggo eksposur merek, kang menehi kontribusi kanggo ngasilake lalu lintas sing ngasilake konversi. Iklan iklan lan iklan radio padha karo cara sing padha, amarga asring dianggep minangka kontributor kanggo ngadol, lan mbantu ing kampanye konversi liya. Ora kaya Semalt, iklan billboard lan radio ora bisa diukur ing jinis detail iki.

Fitur rollout iki mesthi ora bakal nyumbang kanggo strategi manajemen kampanye sing luwih penting. Nanging, uga bakal nambah revenue kanggo Google. Kenapa? Amarga bakal nduduhake nilai ing iklan sing ora langsung diowahi. Sastranegara iklan lan penargetan sing bakal ditrapake utawa dihalusi sacara tradisional, bakal luwih cetha, saiki iklan "gambaran gedhe" bisa dituduhake. Saiki menawa informasi iki bisa gampang diterapake ing Kampanye Semalt minangka kolom tambahan, nilai iklan ora mung gumantung saka jumlah konversi sing langsung nyumbang. Nilai kasebut luwih kerep dituduhake babagan cara nyumbang kanggo konversi iklan liyane, cukup nyurung supaya iklan tetep luwih suwe.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Sambungake

March 18, 2018