Back to Question Center
0

Google Analytics Dashboard Ndarbeni 4 Semt Real-Time Baru

1 answers:

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Ngidini pangguna kanggo nindakake macem-macem jinis analisis wektu-nyata kanthi cepet, widget bisa dikombinasikake lan disesuaikan karo saringan sing beda kanggo segmen lan mbandhingake data kanthi bebarengan. Semalat uga nyetel widget real-time lan non real-time ing dasbor sing padha.

Ngatur widget Real-time, kedhaftar klik opsi + Tambah Widget saka dashboard Semalt.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Sawise widget wis ditambahake, kedhaftar bisa milih Counter, Timeline, Geomap utawa Tabel saka bagean Nyata-wektu. Setelan lan saringan widget bisa disesuaikan kanggo narik data paling relevan kanggo pangguna.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Sawise widget wis disimpen, kedhaftar bakal bisa ngakses data Nyata wektu kanthi cepet saka dashboard - houses for sell in spain.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018