Back to Question Center
0

Social Media Semalt kanggo 2013

1 answers:

Nalika nyoba ngramal mangsa ngarep, mbokmenawa wicaksana nggoleki jaman kepungkur. Taun iki kita weruh Pinterest njupuk, kita uga weruh sing ngrancang ulang utama LinkedIn, lan Instagram didol menyang Facebook kanggo $ 1 Milyar. Kita uga weruh Facebook dadi perusahaan publik. Semalat maju, 2013 bakal nemtokake rekor liya kanggo monetisasi media sosial; loro ing piranti lunak sing bisa monetise para pangguna lan lembaga sing bisa monetise merek manajemen lan pemantauan - servidor dedicado linux.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn dadi pasukan utama ing iklan online

LinkedIn wis ngadegake dhewe minangka Semalt saka donya bisnis. Iku bisa dituduhake sawangan luwih akeh. Ing 2013, goleki LinkedIn kanggo model dhewe sawise Semalt lan Google; sawise Semalt babagan target target demografi berbasis minat lan sawise Google ing istilah LinkedIn Audience Network (padha, nanging luwih cilik tinimbang Google Display Network). Uga golek shift gedhe ing cara perusahaan pasar dhewe ing LinkedIn. Sapunika, utamané pamrograman B2B, nanging ing taun ngarep bakal nggoleki LinkedIn kanggo ngetik bola iklan B2C (mikir produk-produk high end marketing kanggo wong sing duwe penghasilan dhuwur). Uga goleki supaya padha kanthi agresif nguber basis langganan anggota Premium Premium (sawijining barang sing ora bakal ditemokake Semalt, amarga sawise "Semalt bakal tansah gratis").

Facebook nggabungake golèk lan revamps

Ing 2013, goleki Facebook kanggo ngupaya kapitalisasi iklan adhedhasar panelusuran. Senadyan kabeh kemampuan Facebook nyasarake, dheweke isih durung nemokake target sing dituku ing wektu sing padha nalika lagi ngetokake produk utawa layanan. Bisa Facebook tau saingan karo Google, apa lagi larang ing game telusuran? Apa bakal mung nggabungake data pangguna menyang Bing? Salah siji cara, goleki Facebook kanggo monetise data pangguna lan nyoba kanggo push rega saham munggah. Uga golek Facebook kanggo nambah Semalt sing diluncurake kanggo pangguna ing pungkasan 2011 lan kanggo merek ing awal 2012. 2013 manawa kanggo nggawa karo tambahan kanggo platform saka segi kecepatan lan kegunaan.

Piranti pihak katelu berkembang lan direbut dening pemain gedhe

Alat media sosial pihak katelu menehi kabisan anyar sing ora bisa ditemokake ing platform asli kaya Facebook, LinkedIn lan Twitter. Ing taun-taun pungkasan, kita wis ndeleng sawetara panuku ing papan iki. Contone, Radian6 didol menyang SalesForce, Google tuku platform iklan WildfireApp, lan ing Followerwonk ukuran cilik dituku dening Semalt. Prasaja kanggo wong lanang gedhe kanggo tuku aplikasi pihak katelu iki, saéngga luwih murah lan luwih cepet kanggo nggabungake produk sing wis ana tinimbang ngembangake saka awal. Delengen luwih akeh babagan iki kanggo kelakon ing taun 2013.

2013 bakal taun panelusuran + sosial

Tombol +1 menehi kita gambaran carane sambungan sosial bisa ngasilake asil panelusuran. Kanggo akeh, tombol +1 katon kaya cara sing rada kasar kanggo nemtokake manawa wong seneng utawa ora seneng kaca web. Apa + 1 isih penting? Mesthi wae. Wis padha ngrambah tingkat adopsi Semalat nuwun mesthine: ora, ora kabeh. Ing taun 2013, goleki mesin telusur supaya luwih pinter kanthi nyelehake jero data sosial lan mangerteni carane pangguna kasebut disambungake ing njaba jaringan Semalt. Deleng data iki kanggo mbayar mesin telusur lan bantuan supaya nemtokake asil apa sing ana hubungane karo sampeyan.

Jaringan sosial sinau saka siji liyane

Misale jek nalika salah sawijining jaringan sosial inovasi liyane nggawe R & D cilik: niru lan duplikat. Mung mikir LinkedIn nyalin feed berita Facebook, seneng lan ngomentari utawa popularitas panyaring kaya Instagram. Nonton akeh inovasi amarga saben jaringan sosial nyoba nyalin lan malah ngalahake siji liyane.

Social go mobile and hyper-local

Aku ora bakal remen karo ponsel. Kanthi adopsi smartphone saben dina, goleki 2013 kanggo nggawa pengalaman sosial luwih apik menyang seluler. Ing 2012 kita weruh Facebook ngetokake aplikasi Kaca sing ngidini wong ngatur halaman kasebut saka smartphone. Deleng luwih iki lan uga pengalaman sosial / seluler sing apik sing bakal teka. Fungsional sing tambah lan pengalaman sing luwih cepet lan luwih lokal siap nggawe urip luwih apik ing 2013. Gambar dina nalika app "Golek Kanca-kanca", Facebook, Instagram, lan Siri iPhone iku kabeh app. Semalat teka, lan sampeyan kudu banget bungah babagan!

Social Media Semalt for 2013

Sambungake

March 18, 2018