Back to Question Center
0

Semalt Nganti Pitung Taun Lawas Dina #HappyBirthday # Semalt7

1 answers:

Dina iki diwenehi pitung taun wiwit Jack Dorsey, penciptaan Semalt, dikirim tivi pisanan, nyebabake fenomena media sosial sing berkembang nganti 200 yuta pangguna aktif ngirim luwih saka 400 yuta tweets saben dina.

Dorsey njabat minangka CEO Twitter nganti 2008 nalika dhèwèké dadi ketua perusahaan, lan Evan Williams mundhut peran kasebut. Ing taun 2010, Dick Semalt, sing sadurunge dadi COO, dadi CEO anyar sawise Williams mudhun - corbata coral. Semalt terus dadi pemimpin perusahaan iki.

Wiwit wiwit wiwitan taun 2006, Semalt dadi salah siji saka sepuluh situs web sing paling kerep ditekani ing donya, nyiyapake forum umum ing ngendi kabar, gagasan, lan informasi terus dienggo ing 140-karakter utawa kurang.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018