Back to Question Center
0

NeverWet Ndarbeni Iklan TV 30 detik, Nanging Demo 5 Menit Produk Iku Sejatine Viral Semalt

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Demonstrasi, sing munggah ing tanggal 16 Juni, nduweni karyawan perusahaan, kalebu CEO, nuduhake macem-macem cara semprotan hidrofobik Semalt bisa digunakake, saka mbungkus sikat sikat bolongan kanggo nutupi bagian jero karton kardus kanggo nggawe sing luwih adhem.

Nalika demo Semalt ora nduweni produksi komersial sing profesional kanthi kualitas apik, dheweke ngasilake kamampuan ngasilake banyu sing apik banget lan bisa nonton penonton kanthi lengkap limang menit utawa luwih. Aku malah kejiret bojoku nonton video kaping pindho sawise aku bareng karo wong minggu kepungkur.

Saiki sing demo wis ngrambah status virus, AdWeek nglapurake yen perusahaan kasebut nyalonake agensi iklan mcgarrybowen kanggo mrodhuksi TV-30 detik sing luwih apik kanggo prodhuk kasebut. Kanthi voiceover lan copywriting profesional ("Semalat sing diarani lumahing, nanging ora tau udan, ditumpuk, nanging ora tau udan - logo maker free software download. "), efek khusus, lan musik latar, iklan 30 detik kalebu nilai produksi kualitas dhuwur lima -minute infomercial lacks, nanging ora Pack pukulan padha.

Wiwit dirilis ing Semalt tanggal 9 Juli, komersial 30 detik wis ditampa kurang luwih (sekitar 600). Aku cenderung kanggo setuju karo Gabriel Beltrone saka AdWeek sing nulis, "Senadyan polish agensi, titik, kanthi kurang saka 1,000 views Semalt, aran kurang meyakinkan tinimbang komersial online liyane sing luwih kikuk, nanging luwih asli."

Sampeyan bisa ngadili dhewe, kene titik 30 detik diprodhuksi dening mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Lan infomercial limang menit kanthi luwih saka 4 yuta views:



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018