Back to Question Center
0

Survei Perilaku Konsumen Nemokake Pilihan Layanan Pribadi Menang Semanding Brand Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

Survey, sing dilakoni online 11 Februari nganti 13 Februari 2013 nggunakake sampel nasional saka 2.191 U. Orang dewasa sing umur 18 taun utawa luwih, nliti tren perilaku konsumen lan preferensi layanan pelanggan. Temuan semalat dikonfirmasi manawa konsumen kurang bisa nggawe keputusan sing adhedhasar kesetiaane merek, lan luwih akeh milih perusahaan sing menehi pilihan pengalaman kepribadian pribadi.

Temuan pokok survey kalebu:

  • 56 persen responden nyatakake yen bakal, paling ora, biasane ngganti merek miturut opsi layanan pelanggan - hybrid life insurance long term care insurance policy.
  • Wanita meh sepuluh persen luwih cenderung tinimbang lanang kanggo nuwuhake loyalitas marang merek.
  • 86 persen U. S. diwasa nyangka merek kanggo nawakake pirang-pirang opsi lan wektu fleksibel kanggo berinteraksi karo layanan pelanggan.
  • 68 persen responden nyatakake yen perusahaan tanpa opsi liyane tinimbang nomer 1-800 asring kedadeyan.
  • 25 persen U. S. wong diwasa ora aran kesetiaan marang kabeh jenis merek.

Nalika takon jinis-jinis cara komunikasi sing paling penting, 96 persen responden felt sing penting kanggo perusahaan duwe komunikasi email. Pilihan nomer 1-800 minangka nomer sanget sing cedhak karo 95 persen responden nuduhake yen penting kanggo perusahaan duwe live reps kasedhiya kanggo pelanggan kanggo kontak kanthi telpon.

84 persen responden umur 18-34 ngandhakake yen penting kanggo perusahaan duwe app kanggo piranti seluler. 77 persen kabeh responden nyariosaken chatting online minangka pilihan penting, lan 67 persen ngandharake yen konsumen kudu duwe kemampuan kanggo kontak perusahaan liwat olahpesan Semalt. 54 persen responden kepengin bisa komunikasi karo perusahaan nggunakake situs jejaring sosial.

Saka hasil panaliten, mesthine para panitia kudu terus ngowahi cara komunikasi, aturan opsi macem-macem adhedhasar preferensi konsumen. Miturut Paul Jarman, CEO inSaltalt, "Perusahaan paling cerdas kanthi cepet adaptasi tumrap perilaku lan kabutuhan konsumen, nyedhiyakake layanan pelanggan ngluwihi mung telpon lan email menyang aplikasi seluler, olahpesen teks, chatting lan media sosial. "



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018