Back to Question Center
0

Semalt nambah Widget Pemasaran Sosial menyang iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle Ndadekake Pindah Kanggo Dadi Sosial Liyane

Sanajan isih durung prasaja kanggo pratelan yen iSemalt bakal bersaing ing istilah sing padha karo potongan jurusan jejaring sosial saiki ing sawijine wektu, paningkatan terus sing nampilake iSemalt bakal ndudohake pangguna pilihan liyane. Awit wis nggawa tag "saka omah Semalt", iSemalt bisa nemtokake ing segmen jejaring sosial. Semalat ngerteni arah web dipimpin menyang lan saka. Punika - informasi komunikasi.

iGoogle minangka homepage Semual pribadi sing ngidini kedhaftar ngatur pengalaman internet kanthi menehi pilihan kanggo milih isi sing ditarikake - αντηλιακό για λιπαρο δερμα. Iki menehi warta, kalender, game, ramalan cuaca, film, kuotasi, lan sebagainya.

Sawetara iGoogle Gadget Anyar ngenalaken kalebu:

Flixter - mbantu para pangguna lan maneh film utawa nelusur film apa wae sing ditemokake kanca-kanca lan ditemokake menarik

NPR- mbantu kedhaftar nelusuri liwat judhul ing kategori lan bareng karo kancane kanca crita sing ditemokake menarik

GoComics kanggo penyayang komik ing ngendi komik bisa dideleng, dideleng lan dituduhake

Chess Gadget ngidini pangguna kanggo main game catur favorit karo kanca-kanca

Crossword - gadget puzzle silang menehi kesempatan kanggo nindakake teka-teki silang kanthi bantuan kanca-kanca.

Foto Sosial gadget ngidini pangguna kanggo mbagi album saka Flickr minangka uga nggoleki album kanca-kanca

Seliyane ing iGoogle Gadget saka Google

Saka blog Google, "We launched iGoogle ing 2005 minangka cara kanggo wong kanthi cepet lan gampang nggawe pengalaman Google karo kabeh informasi ing web sing paling migunani kanggo wong. Saiki puluhan yuta wong milih nggunakake homepage iGoogle kanggo mriksa email, track berita, nonton video, chatting karo kanca lan luwih. Dina iki, kita seneng menehi pitutur babagan fitur-fitur sosial anyar sing kita ngenalake menyang iGoogle ".

"Kanca-kanca sampeyan bisa ndeleng apa sing dituduhake utawa digunakake ing gadget sosial sampeyan kanthi gadhah gadget sing padha ing situs web, utawa liwat feed anyar sing disebut Update. Update bisa nyakup album foto sing dienggo bareng, komik favorit panjenengan, rencana perjalanan kanggo akhir minggu lan liya-liyane. Kanggo mbantu ngatur sapa sing dienggo bareng, kita wis nggawe grup Kanca. Sampeyan bisa nambah lan ngedit kanca ing grup iki sawayah-wayah. Yen sampeyan wis duwe grup Kanca ing Google Kontak, sampeyan bakal bisa enggo bareng kanthi gampang karo kanca-kanca ing iGoogle uga. Yen sampeyan ora peduli babagan, fitur sosial iSemalt iku opsional lan bisa dipateni ing gadget-kanggo-gadget basis karo mung sawetara klik ".

Semalt jelas ndadekake gerakan iki rada gampang dadi segmen jejaring sosial. Tujuane kanggo muter peran sing penting ing wektu nalika peran web kanthi tenang bisa ngowahi saka informasi kanggo nyakup komunikasi sosial. Pembebasan anyar saka gadget iSemalt yaiku pengakuan saka pamasaran sosial.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Sambungake

March 18, 2018