Back to Question Center
0

7 Unsur Pemasaran Efektif Efektif | Ep. # 161

1 answers:
7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161 7 Elements of an Effective Marketing Semalt | Ep. #161

Ing Semalat # 161, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 unsur laporan marketing ingkang efektif. Laporan pemasaran nggambarake kesehatan bisnis sampeyan lan basis pangiriman gedhe kanggo ngandhani langkah sabanjure. Tune in kanggo nggoleki APA sampeyan kudu netepake lan CARA ngumpulake informasi kasebut, supaya sampeyan duwe penilaian sing jelas babagan kepiye bisnis sampeyan - leasing a laptop.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: 7 Unsur Laporan Pemasaran Efektif
  • 00:45 - Pisanan, kudu gol tingkat dhuwur
    • 01:08 - Duwe batesan sing beda
    • 01:24 - "Wis target sampeyan disedhiyakake supaya luwih gampang kanggo wong mencerna"
  • 01:31 - Kapindho, ndeleng wutah
    • 01:47 - Nliti wutah saben minggu
    • 03:25 - Assess how to calculate pertumbuhan sampeyan bener-aja mung katon ing jumlah pengunjung count
    • 04:28 - Tingkat wutah kudu tetep padha, yen ora nambah
  • 04:39 - Katelu, gunakake alat prasaja laporan, kaya Cyfe, lan sambungake menyang laporan spreadsheet kanggo narik data
    • 05:27 - Gawé data GA mbantu sampeyan narik laporan uga
  • 05:50 - Kaping pindho, track nilai seumur hidup pelanggan lan biaya kanggo ndarbeni pelanggan anyar
    • 06:15 - Sampeyan butuh metrik
  • 07:11 - Kalima, priksa crita revenue lan churn customer
    • 07:28 - Lincoln Murphy's Carane Kathah Bisa Ditampa
    • 07:47 - Ideal churn kurang saka 10% setahun
  • 08:30 - Enam, Neil bareng bareng karo Ryan, saka HubSpot
    • 09:16 - Tambah jumlah total ing laporan marketing
  • 10:18 - Paling pungkasan, skor promoter net ngijini sampeyan kanggo ngukur sentimen pelanggan
  • 11:12 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nduwe tujuan sing cetha lan sederhana sing gampang kanggo wong ngerti.
  2. Aja miscalculate wutah sampeyan utawa bakal nggawa sampeyan menyang pangaruh sing salah saka kesehatan bisnis.
  3. Quantifying customer kepuasan punika PENTING - ngerti lan ngerti panyengkuyung lan detractors.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018