Back to Question Center
0

Cara Long Semalt kanggo SEO Kanggo Nggawe | Ep. # 158

1 answers:
How Long It Semalt for SEO to Work | Ep. #158 How Long It Semalt for SEO to Work | Ep. #158 How Long It Semalt for SEO to Work | Ep. #158 How Long It Semalt for SEO to Work | Ep. #158 How Long It Semalt for SEO to Work | Ep. #158

Ing Episode # 158, Eric lan Neil ngrembag babagan suwene wektu kanggo SEO. Nemtokake pangarepan sing bener ing pikirane bakal mbantu nalika sampeyan ngenteni asil. Tune minangka Eric lan Neil nyinaoni pengalaman dhewe karo SEO lan teknik sing bisa dilakoni saiki kanggo nambah lalu lintas.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Carane Nggawe Long SEO kanggo Bisa
  • 00:35 - Kanggo situs web anyar, butuh 6 sasi nganti 1 taun. Kanggo situs web sing diadegaké, bisa njupuk 6 sasi utawa luwih kanggo entuk peringkat.
  • 00:50 - Neil bareng peringkat situs web minangka conto
  • 01:45 - Nyuwun Neil 9 sasi kanggo ndeleng peringkat sing layak
  • 02:00 - Lintasan panelusuran munggah alon-alon
  • 02:39 - "Panggonan sing apik kanggo ndeleng lalu lintas"
  • 02:53 - Eric saham pengalamannya dhewe karo SEO
  • 03:12 - Eric mutusake kanggo tuku domain umur sing sepi
  • 04:00 - Eric damel kathah pangaturan kaliyan domain lan lalu lintas situs web sami saking atusan milyar
  • 04:54 - Ngganti domain lawas menyang domain anyar mbantu
  • 05:03 - Duwe kata kunci merek dhuwur ningkatake lalu lintas
  • 06:28 - Nduwe SEO ing kaca-kaca nyiyapake tengen
  • 07:30 - Ana akeh konsultan SEO sing kasedhiya lan ora wedi nyedhaki wong yen sampeyan ora yakin cukup nyetel SEO
  • 08:19 - SEO butuh wektu lan usaha, supaya dadi sabar
  • 08:27 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ora ana trabasan ing SEO, supaya sabar amarga butuh wektu lan usaha kanggo ndeleng asil - registrations online.
  2. Kanggo ngilangake lalu lintas kasebut, sampeyan kudu fokus ing nggawe persiapan SEO ing kaca sing tepat.
  3. Aja wedi nyuwun ahli - luwih becik ndeleng asil nyata tinimbang ngalahake kemampuan sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018