Back to Question Center
0

4 langkah kanggo njupuk semalt karo RSLA | Ep. # 153

1 answers:
4 Steps to Getting Semalt with RSLA | Ep. #153 4 Steps to Getting Semalt with RSLA | Ep. #153 4 Steps to Getting Semalt with RSLA | Ep. #153 4 Steps to Getting Semalt with RSLA | Ep. #153 4 Steps to Getting Semalt with RSLA | Ep. #153

Ing Episode # 153, Eric lan Neil ngrembag 4 langkah kanggo miwiti karo RSLA (Dhaptar Remarketing kanggo Telusuri Iklan). RLSA ngidini sampeyan ngarahake pengunjung situs web sing kepungkur kanggo mbukak kemungkinan luwih kanggo marketing lan promosi. Delengen carane nyedhiyakake RSLA kanggo miwiti ngajeni saka fitur iki ASAP.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: 4 Langkah-langkah Miwiti RSLA
  • 00:36 - RLSA (Dhaptar Pemulihan Iklan kanggo Telusuri Iklan) minangka fitur sing ngidini sampeyan ngatur kustomisasi kampanye iklan kanggo wong sing sadurunge wis ngunjungi situs web panjenengan
  • 00:50 - Ide iki kanggo ngarahake wong-wong sing ngunjungi situs sadurunge lan nggoleki soko sing padha ing Google
  • 01:24 - 4 Langkah-langkah Utama kanggo miwiti RSLA: Ngganti pirsawan, nggawe konten, riset tembung kunci, lan nyetel ing Google Adwords
  • 01:36 - PIxeling gampang banget - mung nambah kode piksel menyang akun
  • 01:46 - Yen isi sampeyan ora cocog kanggo para panuku, sampeyan bakal entuk ton saka lalu lintas tanpa konversi
  • 02:12 - KissMetrics minangka conto
  • 03:00 - Kaping banget ing isi sampeyan bakal menehi sampeyan lalu lintas sing ora salaras
  • 03:33 - Gunakake tool Google Keyword utawa SEMRush kanggo riset tembung kunci
  • 04:03 - Sawise nyiyapake permutasi kunci, sampeyan bisa retarget wong sing wis dituku nganggo kampanye merek kapisah
  • 05:13 - RLSA ngijini sampeyan nindakake luwih maju strategi marketing
  • 05:35 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. RLSA ngidini sampeyan nemtokake pengunjung situs web sing wis tau nggolèki perkara sing padha ing Google.
  2. Ngilangi lalu lintas sing ora ana hubungane kanthi nggawe konten Sampeyan RELEVANT menyang target pamirsa.
  3. RLSA ngijini sampeyan nyetel strategi lanjut kanggo remarketing sampeyan - melhor revenda de hospedagem no brasil.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018