Back to Question Center
0

Carane, Kapan lan Kenapa Ngganti Semanti Semanti Anda Ep. # 147

1 answers:
How, When and Why to Rebrand Your Semalt | Ep. #147 How, When and Why to Rebrand Your Semalt | Ep. #147 How, When and Why to Rebrand Your Semalt | Ep. #147 How, When and Why to Rebrand Your Semalt | Ep. #147 How, When and Why to Rebrand Your Semalt | Ep. #147

Ing Semalat # 147, Eric lan Neil ngrembag babagan carane, kapan lan ngapa rebranding. Kaputusan kanggo nyusun ulang merek sampeyan mbutuhake akeh musyawarah mupangate lan Eric lan Neil mlayu liwat diskusi kasebut. Tune in kanggo nemtokake cara sampeyan kudu nggawe ulang lan carane nggawe transisi dadi lancar kanggo klien sing wis ana.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Cara, Kapan lan Apa Rebrand Bisnis Panjenengan
  • 00:36 - Moz (saiki dikenal minangka SEO Moz) njupuk "SEO" metu saka jenenge kanggo nuduhake dheweke metu ing bidang liya
  • 01:01 - Ana sing akeh ditimbang karo rebranding kayata migrasi situs
  • 01:18 - Neil ora kaya rebranding
  • 02:13 - Apa alasan sampeyan kanggo golèk ulang?
  • 02:17 - "Pikirane wong sing teka kanggo sampeyan"
  • 02:46 - Neil bareng babagan rebranding Coca-cola
  • 03:10 - Apa penonton mbukak kanggo rebranding?
  • 03:38 - Rebranding bisa uga tegese ngganti gambar panjenengan
  • 04:10 - Burberry ngowahi endorsement lan, kanthi ngganti gambar merek sing
  • 04:36 - Target dipigunakaké minangka toko diskon, nanging ngowahi cara bisnis sing ngasilaké owah-owahan merek
  • 04:57 - Eric nyebataken cara pendiri kalian ngatur branding piyambakipun
  • 05:31 - Alun-alun transisi pamirsa yen sampeyan ora pengin kelangan pamirsa sing saiki
  • 06:32 - Description of Single Grain sadurunge Eric teka ing
  • 07:09 - Nduwe imbangan sehat saka merek lawas sing anyar
  • 07:23 - Suruh pamirsa supaya ngerti yen sampeyan ana ing dalan sing padha
  • 07:58 - Ngganti jeneng domain kamungkinan bakal entuk kelangan sawetara lalu lintas
  • 08:18 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Kaping pisanan, sampeyan kudu netepake yen rebrand perlu lan nguntungake kanggo sampeyan - hybrid ltc.
  2. Rebranding ora mung babagan ngganti tampilan utawa jeneng bisnis sampeyan - bisa rampung kanthi ngganti proses utawa endorsements.
  3. Transisi ora kudu rampung kanthi cepet - menehi wektu panonton kanggo transisi Kanthi sampeyan lan bisnis sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018