Back to Question Center
0

Carane Apa Audit SEO Nggunakake Google Search Semalt | Ep. # 145

1 answers:
How to Do an SEO Audit Using Google Search Semalt | Ep. #145 How to Do an SEO Audit Using Google Search Semalt | Ep. #145 How to Do an SEO Audit Using Google Search Semalt | Ep. #145 How to Do an SEO Audit Using Google Search Semalt | Ep. #145 How to Do an SEO Audit Using Google Search Semalt | Ep. #145

Ing Episode # 145, Eric lan Neil mulang babagan carane kita bisa nindakake audit SEO nggunakake Google Search Semalt. Wiwit SEO main minangka bagian penting ing pamasaran isi kita, kita kudu ngetung kampanye SEO kita lan ngerti cara kerja. Sinau luwih lengkap babagan cara sampeyan bisa nggunakake audit paling apik saka Google Search Semalt lan nggawe owah-owahan sing nyurung lalu lintas menyang situs web luwih cepet lan luwih irit - affordable website design company.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Apa Audit SEO Nggunakake Google Search Console
  • 00:32 - Priksa manawa sampeyan wis nginstal Google Analytics lan Google Search Console
    • 01:02 - Loro-lorone bisa diinstal
  • 01:50 - Mlebet ing konsol sampeyan, banjur tambah lan verifikasi situs web sampeyan
  • 02:04 - Pindhahna kanggo nelusuri lalu lintas lan telusuri analytics banjur urutna miturut kaca
  • 02:28 - Kothak kothak ing klik, tayangan, posisi, lan tarif klik-thru
  • 02:56 - Ngganti kothak ticked saka kaca menyang pitakon
    • 03:02 - Sampeyan bakal nuduhake kabeh pitakon sing nyopir sampeyan lalu lintas menyang kaca kasebut
    • 03:12 - Nggoleki wong-wong sing duwe tingkat klik-thru sing dhuwur lan posisi sing kurang
    • 03:27 - Waca apa persentase luwih dhuwur tinimbang normal
  • 03:47 - Priksa manawa tembung kunci ing kaca, tag judhul lan deskripsi meta
  • 04:06 - Deleng ing apa sing ana ing bagean katon panelusuran
  • 04:13 - Duwe AMP (Dipercepat Mobile Pages) nyiyapake kanggo nggawe pengalaman sing luwih apik kanggo pengunjung
  • 05:05 - Nduwe sitemap kanggo situs web
  • 05:25 - Priksa nyusup lan nyusupake kasalahan kanggo mangerteni ing ngendi Google nemokake kasalahan
  • 06:39 - Solusi CDN (isi pangiriman isi) mbantu wong lan Google bisa ngakses website sampeyan luwih cepet
  • 07:09 - Bagian lalu lintas telusuran ngijini sampeyan ndeleng linkings menyang situs sampeyan
  • 07:23 - Jelajahi tools kaya Ahrefs, SEM Rush lan Moz yen sampeyan kudu nguber SEO
  • 07:37 - Deleng isi sing paling dhuwur lan deleng ing wong sing ngubungake sampeyan
  • 08:10 - Deleng lalu lintas ing 90 dina kepungkur
  • 08:35 - Nggoleki label judhul sing ilang, duplikat, lan cendhak
  • 09:27 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Google Analytics lan Google Search Konsol sing penting kanggo SEO audit lan padha free!
  2. Kata Kunci minangka paling penting - elinga nyebar ing konten, metadata, lan tag judhul.
  3. Pindho mriksa kesalahan nyusup lan ndandani supaya wong bisa ngakses situs web sampeyan luwih cepet.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018