Back to Question Center
0

How to Map Out Marketing Semalt | Ep. # 143

1 answers:
How to Map Out Your Marketing Semalt | Ep. #143 How to Map Out Your Marketing Semalt | Ep. #143 How to Map Out Your Marketing Semalt | Ep. #143 How to Map Out Your Marketing Semalt | Ep. #143 How to Map Out Your Marketing Semalt | Ep. #143

Ing Semalt # 143, Eric lan Neil ngrembag babagan peta marketing. Tembangake nemokake pentinge ngerti carane corong sampeyan kena pengaruh pelanggan potensial, carane ngatasi masalah pitakonan sing bisa ditindakake, lan cara nggawe urutan logis sing ngowahi. Eric lan Neil nyelehake piranti, tips, lan sumber tartamtu sing bakal mbantu sampeyan mapake corong kanggo njupuk menyang tingkat sing luwih dhuwur.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Carane Peta Mlebu Panjenengan Marketing Funnel
  • 00:35 - A funnel marketing kasusun saka langkah-langkah customer njupuk liwat website
  • 01:13 - Kemungkinan sing ora ana telung gumantung saka jinis bisnis sampeyan
  • 01:30 - Paling wong ngrancang situs web kanggo wong tuku, nanging kadhangkala customer ora siap tuku
  • 01:50 - Daftarke kabeh cara sing bisa dienggo wong bisa liwat sadurunge nuku produk sampeyan
  • 02:00 - Gunakake alat sing disebut gliffy - mobile computer repair san francisco.com lan MindMeister.com
  • 02:40 - Google "urutan autorilot timbal ndjogo"
    • 02:54 - Autopilot nambah MRR mung kanthi nyetel urutan nurture
    • 03:08 - Kanggo informasi luwih lengkap, Frank Kern mbahas kontingen ing saluran Youtube
  • 03:20 - Prilaku sing beda saka pengunjung situs web kudu dipetakan
  • 03:48 - Eric nuduhake carane sampeyan bisa mimpin pengunjung kanggo tuku tanpa takon
    • 04:12 - Ana kudu urutan logis
  • 04:35 - Corong marketing ngirim ora bakal rampung
  • 05:26 - Rencana saben skenario tunggal
  • 05:59 - Sampeyan bisa selarasake corong sampeyan kanthi coblosan iklan Facebook
  • 06:51 - Saluran lalu lintas sing beda kudu jinis Tipe CELATAN sing beda-beda
  • 07:28 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Pemetaan metu corong sampeyan bisa nglacak aktivitas pengunjung lan mbantu sampeyan ngukur efektifitas kampanye sampeyan.
  2. Saben saluran lalu lintas nudhuhake khalayak sing unik sing bisa nindakake beda-beda tinimbang saluran liyane-ngrancang corongmu miturut saluran.
  3. Ngerteni apa sing sampeyan pikirake pelanggan ing saben langkah corong supaya sampeyan bisa nanggapi kanthi tepat.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018