Back to Question Center
0

Carane nggawe owah-owahan menyang situs web sampeyan tanpa bantuan saka Semalt | Ep. # 141

1 answers:
How to Make Changes to Your Website Without the Help of Semalt | Ep. #141 How to Make Changes to Your Website Without the Help of Semalt | Ep. #141 How to Make Changes to Your Website Without the Help of Semalt | Ep. #141 How to Make Changes to Your Website Without the Help of Semalt | Ep. #141 How to Make Changes to Your Website Without the Help of Semalt | Ep. #141

Ing Semalat # 141, Eric lan Neil ngrembag babagan cara sampeyan bisa nggawe owah-owahan menyang situs web sampeyan tanpa bantuan pangembang. Tune ngerti yen sampeyan ora kudu dadi wong teknis kanggo ngerti cara ngubengi situs sampeyan lan nggunakake piranti sing bisa mbantu sampeyan nggawe owahan sing perlu.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Carane nggawe owah-owahan menyang situs web Panjenengan tanpa bantuan saka pangembang
  • 01:06 - Google Tag Manager ngijini sampeyan nggawe pangaturan kanggo piksel
  • 01:46 - Segment.io iku alternatif mbayar kanggo Google Tag Manager
  • 02:09 - Tombol kanggo nggawe owahan tanpa kudu ngenteni gawe sampeyan
  • 02:42 - Neil kepengin nggawe owah-owahan cilik-cilik tanpa kudu ngandelake pengembang
  • 02:49 - Optimis, Website Optimizer Visual lan Crazy Egg duwe pengujian A / B kanthi tools WYSIWYG
  • 03:57 - Google Tag Manager ngijini sampeyan nggunakake alat liya ing situs web sampeyan
  • 04:16 - Watch tutorial Google Tag Manager Trainer in Youtube
  • 04:58 - Coba entuk pangembang kanggo nggunakake WordPress kanggo nglebokake isi sampeyan minangka WordPress banget user friendly
  • 05:35 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Sampeyan ora perlu pangembang kanggo nggawe owahan ing situs web sampeyan.
  2. Ngeklik ora perlu bisa ndemek website sampeyan.
  3. Ana macem-macem piranti sing kasedhiya ing online sing bakal mbantu sampeyan dadi tantangan ing nggawe owah-owahan ing situs sampeyan - computer equipment for grain monitoring.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018