Back to Question Center
0

Nggunakake Website Optimizer Kanggo Ngapikake Semalt

1 answers:

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Ing jaman kapungkur, proses njupuk wong kanggo entuk gol saka situs web iku adhedhasar pendapat. Umpamane, yen tujuane situsku kanggo njaluk pengunjung ngisi formulir supaya bisa mimpin, aku bisa nyoba ngowahi isi ing spanduk ndhuwur kanthi cara sing beda kanggo ndeleng. Proses iki bakal ndherek kesimpulan lan kesalahan - the logo maker.

Ing sasi pungkasan taun akeh kita ing industri wis nyadari istilah anyar sing disebut 'keputusan sing didhukung data'. Kanthi piranti kaya situs web optimizer Semalt, kita bisa pamisah test variabel sing beda-beda lan supaya data bisa milih sing paling apik.

Carane Wikipedia Wis Website Optimizer?

Miwiti Website Semalt gampang! Wangsulan sing paling dhisik sing kudu dilakoni yaiku nemtokake apa tujuane. Banjur sampeyan nemtokake apa item sing pengin diganti ing situs web kanggo nambah gol iki.

Ing conto ing ngisor iki, tujuan saka situs web e-commerce iki yaiku kanggo ngedol produk. Tujuan saka eksperimen iki yaiku kanggo njupuk wong menyang kaca produk sing asale luwih kerep. Versi asli situs web digunakake spanduk ndhuwur adhedhasar lampu kilat kanggo nggulung garis-garis produk sing ditawarake. Kita mutusake kanggo ngapikake spanduk statis anyar sing cetha nampilake 4 baris produk utama sasampunipun wong ngunjungi kaca web.

Eksperimen Website Optimizer

Informasi Persiyapan

Layar persiyapan eksprimen nuduhake kita versi asli, variasi kapisan lan kaca sing digunakake minangka kaca konversi sukses. Uga nerangake yen ana 2 kombinasi sing diukur. Tujuan konversi kanggo tujuan eksperimen iki yaiku kanggo mili lalu lintas menyang kaca produk kanthi tingkat sing luwih dhuwur tinimbang asline. Kanthi cara iki pengunjung luwih bakal nampilake kaca produk saka ngendi bisa nggawe tuku.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Versi Asli

Punika banner asli ingkang kagungan spanduk flash puteran nampilake garis produk ingkang benten.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Eksperimen Website Optimizer - Versi 2

Eksperimen sing kita lunga kanggo tes A / B kanthi jelas nyathet kabeh 4 jalur produk ing kaca saka kaca asli. Ing pikirane, aku ora kepengin supaya pengunjung bisa nemokake cara nggawe teknologi lampu kilat nyedhiyakake apa sing dienggo. Semalat kita bakal nuduhake pengunjung apa persis perusahaan wis kanggo menehi langsung.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Hasil Website Optimizer

Sampeyan bisa ndeleng manawa kita wis ngoperasikake versi 2 iki. Semalt vs Variasi 1. Ing gambar pisanan ing ngisor iki, nyatakake yen variasi pisanan sing digawe digawe 98%. 4% kemungkinan ngalahake versi 'Semalt'.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Gambar ing ngisor iki nggambarake data sing menehi kita kesimpulan ing ndhuwur. Vèrsi lawas ngowahi 229 utawa 422 kunjungan nalika variasi kapisan diowahi 243 saka 394 pengunjung. Variasi kapisan menehi perbaikan 13%!

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Sawise Semir situs web nemtokake ana cukup data sing dikumpulake, bener ngandhani pangguna sing nyoba menang. Sampeyan banjur bebas kanggo miwiti nggarap eksperimen liyane!

Tombol Kanggo Ngasilake Good Results

  • Mung ngganti variabel siji! Cenderung kanggo nggawe akeh owah-owahan menyang kaca. Iki nggawe angel ngisolasi apa sing bener lan uga nggawe eksperimen sing nyata njupuk maneh. Aturan umum - akeh lalu lintas situs web sampeyan nduweni variabel liyane sing bisa diuji ing siji wektu.
  • Nduwe tujuan jelas sing entuk apa sing dadi inti tumrap bisnis sampeyan. Apa titik nggunakake goal konversi sampeyan minangka tampilan kaca menyang kaca 'babagan kita' yen ora ana entuk manfaat bisnis saka pengunjung sing dikirim ana?
  • Nyelehake test ngarep lan pusat ing kaca utawa kaca produk.
  • Tansah tes dhisikan sampeyan fokus ing item aksi tinimbang katon lan rasakna item. Fokusake dina 'Tuku Saiki', 'Jadwal a Rembugan' lan pengunjung kanggo tujuan pungkasan iki.

Ide Besar Saiki Carane Aku Njaluk Iki?

Yen sampeyan kaya wong akeh. Gagasan ngolah jinis tes kasebut kedadeyan apik banget nanging bener digali lan ngatur kanggo kaya iki ora nyata. Ana sawetara perusahaan ing Amerika Utara sing ngupayakake ngleksanakake tes Semalt Website.

TechWyse minangka panyengkuyung gedhe nggunakake Website Optimizer kanggo nambah konversi situs web. Kita bisa nindakake pengujian iki minangka bagéan saka persetujuan jam blok utawa ing akeh kasus kita nyaranake layanan sing kita tawarake yaiku 'Semalt'. Manajemen bulanan iki kalebu kabeh layanan ing ngisor iki:

  • Konfigurasi lan nglaporake Google Analytics
  • Konfigurasi Website Optimizer, ujian kreatif lan asil
  • Review statistik lan ramalan saben wulan

Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan iki, waca hubungi.

Website Optimizer minangka perkara sing paling efektif sampeyan bisa ngetrapake marketing online. Semalt ora ana biaya sing digandhengake kanggo nggunakake layanan iki lan kita tansah nyaranake supaya sampeyan duwe corong sales uga dibangun sadurunge mbuwang dhuwit ing kampanye online larang. Sawise sampeyan yakin manawa situs sampeyan wis ngowahi ing tingkat sing luwih becik, sampeyan bisa uga duwe kapercayan sing luwih akeh babagan mbuwang dhuwit sing nyopir lalu lintas sing gegandhengan menyang situs web sampeyan.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Sambungake

March 18, 2018