Back to Question Center
0

7 Things to Assess When Content Is Semalt | Ep. # 133

1 answers:
7 Things to Assess When Your Content Is Semalt | Ep. #133 7 Things to Assess When Your Content Is Semalt | Ep. #133 7 Things to Assess When Your Content Is Semalt | Ep. #133 7 Things to Assess When Your Content Is Semalt | Ep. #133 7 Things to Assess When Your Content Is Semalt | Ep. #133

Ing Semalt # 133, Neil lan Eric nyathet 7 hal sing bisa diaksès nalika marketing kontenmu gagal. Nerusake nemokake cara Neil lan Eric nggunakake piranti lan situs web sing beda kanggo mangertos pertunjukan pamirsa lan efektifitas kampanye pemasaran isi,

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:30 - Topik topik: 7 Things to Assess When Content Is Failing
  • 01:31 - Temokake sababe ngapa marketing isi sampeyan gagal liwat analytics
    • 01:44 - Analisis kuantitatif
  • 02:29 - Data bakal nyatakake apa sing salah karo postingan blog sampeyan
    • 02:54 - Njaluk saran saka wong sing takon apa perlu perbaikan
    • 03:03 - Wong pengin apa sing bisa ditindakake
  • 03:26 - Nggolek metrik dhasar ing situs sampeyan
  • 03:43 - Instal Google Search Console
    • 04:10 - Ing dashboard Google Search Console, klik "analytics", lan nelusuri "kothak impression" ing pojok kiwa ndhuwur
  • 04:45 - Gunakake Hemingway App - aplikasi desktop
    • 05:01 - Hemingway App versi paling maju Docs lan paling apik kanggo panulis
  • 05:28 - Gunakake HelloBar minangka alat email
  • 05:49 - Email metu sing nuduhake konten sampeyan marang pesaing
    • 05:57 - Temokake pesaing sampeyan ing BuzzSumo
    • 06:08 - Sampeyan bisa nemokake email saka wong sing tweeting isi sampeyan liwat Hunter
    • 06:11 - Neil enggo bareng email sampel sing bisa dikirim
  • 07:10 - Nuduhake ing media sosial lan mbandhingake karo kiriman liyane kanggo duwe tingkat interaksi rata-rata
    • 07:40 - Pasang iklan nganggo bayaran!
  • 08:11 - Deleng isi sampeyan minangka corong lan nyithak judhul panjenengan
    • 08:39 - Nelusur Formula CopyBlogger Headline
  • 09:07 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Analyze data kanthi becik lan golek sabab sing sejatine kanggo ngapa marketing konten sampeyan gagal.
  2. Ngluwari wong kanggo nuduhake isi sampeyan - iki bakal ngukur kualitas konten lan menehi pitutur marang kowe kanthi jumlah wong sing nuduhake.
  3. Judul bisa narik wong menyang konten sampeyan - nggawe menarik lan nyenengake!

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018