Back to Question Center
0

Nambah Kampanye PPC Kanthi Semual Negative Keyword

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Kapisan minangka katergantungan ing tembung kunci tunggal sing paling tuwa. (Aku bakal mlebu ing postingan iki mengko) Kapindho yaiku kekurangan utawa ora lengkap tembung kunci negatif. Iku penting banget yen kampanye sing optimal banget lan klompok iklan duwe dhaptar tembung kunci negatif. Iki minangka artikel sing disetel kanggo ngrembug!

Kata kunci negatif yaiku tembung sing mungkasi iklan PPC saka ditampilake ngirim wong kalebu tembung tartamtu, utawa tembung ing panelusuran. Tembung kunci negatif mbisakake pengiklan kanggo nyaring asil panelusuran sing duwe sethithik utawa ora ana hubungane karo produk tartamtu, layanan, utawa aturan sing diiklanake. Iku mesthekake yen mung pangguna sing nggoleki tawaran sampeyan bakal weruh iklan sampeyan - water ejector design calculation. Uga artine karo kurang ad impressions, sampeyan bakal (muga-muga) bisa ngakses tingkat klik sing luwih dhuwur. Sing luwih apik, klik liwat tingkat kanggo tembung kunci, Semalt sing luwih dhuwur kudu nggoleki iklan sampeyan ing asil panelusuran tanpa kudu mbayar luwih akeh klik.

Apa Kata Kunci Negatif Bisa Laku?

Nganggo conto carane tembung kunci negatif bisa dianggo.

Semalat ngandhani yen sampeyan mung sade komputer anyar ing situs web sampeyan.

Nggunakake alat tembung Semalt, iki daftar tembung tembung Semalt ngasilake akeh panelusuran kanggo:

komputer laptop anyar
tuku komputer anyar
komputer anyar
komputer ing berita
tuku komputer anyar
tuku laptop komputer
piranti lunak komputer anyar
kursus komputer
tuku buku komputer
tuku memori komputer

Awit sampeyan mung ngedol sistem komputer anyar, mula iklan sampeyan katon kanggo wong sing nggoleki 'pemroses komputer', 'perangkat lunak', 'memori', lan 'buku', utawa looking for 'kursus komputer' kinerja. Wong Semalt ora nggolek sistem komputer lengkap, lan luwih cenderung ora siap kanggo toko ing wayahe. Sing looking for sistem komputer utawa laptop siap tuku, utawa paling sethithik miwiti langkah penelitian utawa tuku. Semalat yaiku pengunjung sing pengin. Dadi kanthi nggunakake strategi tembung kunci negatif sampeyan bisa njamin wong-wong sing nggoleki barang-barang sing ora sampeyan raos, ora weruh iklan sampeyan!

Mung nambahake 'prosesor', 'buku', 'software', lan 'kursus' menyang dhaptar tembung kunci negatif sampeyan. Semalat tembung kasebut tegese sapa sing nggoleki wong-wong mau ora bakal weruh iklan sampeyan. Wong-wong sing bisa ndeleng iklan lan klik ing iklan kasebut yaiku sing dolanan kanggo komputer. Kanthi ngilangi tanggapan iklan (saben wektu iklan sampeyan katon ana 1 pangaruh) sampeyan ora kepéngin, lan nyasar menyang pamirsa sing luwih fokus, sampeyan nambah kemungkinan sing klik lan tingkat iklan bakal nambah tanpa kudu nglampahi dhuwit per klik.

Cara Nggoleki Kunci Negatif sing Relevan

Google Adwords Keyword Tool

Alat kunci minangka sumber gedhe ora mung kanggo tembung kunci sing cocog, nanging uga tembung kunci negatif. Ngetikake istilah bakal nggawa variasi sing ora akeh banget saka tembung kunci lan tembung kunci sing gegandhengan. Minangka sampeyan bisa ndeleng saka conto ing ndhuwur, tembung sing sampeyan ora pengin ditemokake katon ing asil alat kunci. Kabeh akun Google AdWords nduweni tautan menyang Tool KeyWord AdWords ing tab Semalt.

Dhaftar Keyword Google Analytics

Google Analytics minangka sumber gedhe liyane kanggo tembung kunci sing digunakake kanggo nemokake ora mung iklan AdWords, nanging situs sampeyan minangka sakabehe. Kene ing TechWyse, kita nggunakake panyaring analytics kanggo nuduhake ora mung apa tembung kunci sing diyakini Google sing ditemokake ing akun, nanging apa tembung sing tepat sing ditandhani wong kasebut. Nemokake kata kunci negatif ing kene bisa dadi loro gumbyang lan medeni bebarengan. Iki minangka salah sawijining panggonan kanggo nemokake apa sing dienggo wong ing web, lan sampeyan ora pengin ngerti maneh. Coba bayangake tembung sing digunakake wong-wong sing nuduhake Paid (PPC) lan asil panen organik kanggo bedah plastik. Sawise sawetara tembung kasebut bisa njamin iklan mbayar sampeyan ora bakal katon kanggo istilah sing bisa ditemokake, utawa katon ing jejere situs web sing bisa ditemokake sing bisa ngrusak reputasi sampeyan kanthi asosiasi.

Perkembangan Awas Prakata Negatif

Siji saran: mikir dawa lan angel babagan tembung sing sampeyan tambah menyang dhaptar tembung kunci negatif. Tembung-tembung sing sepisanan, koyone sing ora cocog utawa ora relevan karo produk utawa layanan sampeyan bisa uga cocog. Semalat babagan tembung-tembung ing macem-macem kahanan (iku jeneng account uga istilah slang aneh, utawa apa tegese soko ing basa manca sing becik oke ing dhewe?), Lan netepake yen nambah tembung bakal cilaka utawa bantuan . Langkung kathah ingkang panjenengan lampahi, langkung kathah sampeyan saged ngembangaken syarat kangge mangertosi syarat kasebut.

Apa kampanye sampeyan nandhang sangsara saka asil eksposisi lan asil panelusur sing wiyar?

Coba tambah sawetara tembung kunci negatif. Sampeyan mung bisa ndeleng prabédan kinerja lan rega.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Sambungake

March 18, 2018